BLUE

Om duurzaam en ontspannen treinreizen aantrekkelijker te maken voor een breder publiek, zetten Sunweb Group en European Sleeper volop in op de introductie van directe nachttreinen naar populaire wintersport- en zonbestemmingen. De ambitie is om deze winter te starten met de eerste treinen naar de Franse Alpen. De volgende stap is een nachttrein die vakantiegangers in het zomerseizoen rechtstreeks naar de stranden van Zuid-Frankrijk brengt.


De nieuwe partners werken de komende periode het reisaanbod verder uit. Vooral de nachttrein heeft veel voordelen voor de klanten van Sunweb Group. De reis is duurzaam en veilig, terwijl het een beleving op zich is. Omdat je tijdens het reizen slaapt, is de langere reistijd geen probleem. U komt goed uitgerust aan op uw bestemming en de vakantie kan gelijk beginnen. Voor de wintersportvakantie betekent dit bijvoorbeeld dat je bijna acht volle dagen kunt skiën. Wij bieden vele opstapstations in Nederland en België en men kan dicht bij de resorts uitstappen.

Sunweb Group heeft de ambitie uitgesproken om meer duurzame reismogelijkheden aan te bieden. Begin dit jaar gaf CEO van Sunweb Group, Mattijs ten Brink, al aan meer alternatieven te gaan aanbieden. Treinvakanties naar Zuid-Italië zijn nu te boeken via dochteronderneming Eliza was here. De volgende stap is het aanbieden van complete treinen naar verschillende bestemmingen in Frankrijk en Italië, zodat de ecologische voetafdruk verder kan worden verkleind. Hiermee wil Sunweb Group vakanties met de trein voor een veel groter publiek toegankelijk maken.

European Sleeper is een nieuwe Nederlands-Belgische spoorwegmaatschappij die zich toelegt op nachttreinen. De plannen van Sunweb Group passen perfect bij de ambities van European Sleeper om een netwerk aan te leggen van nachttreinen vanuit Nederland en België. Naast de reeds geplande nachttrein van Brussel en Amsterdam naar Berlijn en Praag, wordt nu een nieuwe nachttrein naar Frankrijk voorbereid. Om in de toekomst verder te kunnen groeien, zal European Sleeper ook investeren in nieuwe slaapwagens. Eind juni kunnen grote en kleine particuliere beleggers deelnemen door nieuwe aandelen European Sleeper te kopen, aldus de reisorganisatie.

Gerelateerde artikelen:
Print Friendly, PDF & Email