Met de auto? Neem een vlottere route via de E25 en bereik het centrum van het dorp met een rechtstreekse shuttlebus.

Het Circuit van Spa-Francorchamps, dat regelmatig wordt geprezen door piloten uit de hele wereld, maakt deel uit van de meest legendarische tracés uit de autosport. Het dichtstbijzijnde station bij het circuit van Spa-Francorchamps is het station van Verviers-Centraal. Ga met de trein naar de GP Spa-Francorchamps op 26, 27 of 28 augustus! Met een Duo Ticket reis je met twee voor de prijs van 1 Standard Ticket. Stap uit in het station van Verviers-Centraal, en neem daar de shuttle van TEC tot aan het circuit (€ 10 heen en terug).

  • Oostende – Verviers-Centraal, met stops in Brugge, Gent-Sint-Pieters, Brussel-Zuid, Brussel-Centraal, Brussel-Noord, Leuven en Luik-Guillemins
  • Eupen – Verviers-Centraal, met stop in Welkenraedt
  • Vanuit Duitsland: Aachen (DE) – Verviers-Centraal, met stop in Welkenraedt
  • Vanuit Nederland: Maastricht (NL) via Luik-Guillemins naar Verviers-Centraal 

bussen

De bussen 395 en 294 vertrekken vanaf het station van Verviers-Centraal naar het circuit van Spa-Francorchamps. De prijs bedraagt 10 € voor een onbeperkt aantal reizen op vrijdag, zaterdag en zondag. Personen met een TEC-busabonnement zijn vrijgesteld van dit ticket. Het buskaartje kan alleen bij de buschauffeur worden gekocht.

Er worden gedurende de hele dag continu bussen voorzien tussen het Station van Verviers-Centraal en het circuit van Spa-Francorchamps. De dienstregeling van de buslijnen 395 en 294 wordt door de TEC versterkt voor het evenement dat door Spa Grand Prix wordt georganiseerd. Op vrijdag 27 augustus 2021 vertrekken de eerste bussen vanaf het station van Verviers (lijnen 294 en 395) om 7.15 uur. De laatste terugkeer naar Verviers station is gepland om 18:41 uur. 

Op zaterdag 28 augustus 2021 vertrekken vanaf het station van Verviers (lijnen 294 en 395) om 7u40, 8u30, 8u40, 9u40, 10u40, 11u40, 12u40, 13u40 en 14u40.  De laatste terugkeer naar Verviers station is gepland om 18u33 uur. Tot slot op zondag 29 augustus 2021 reist men vanaf het station van Verviers (lijnen 294 en 395) met vertrek om 7u30, 7u40, 8u30, 8u40, 9u30, 9u40, 10u40, 11u40 en 12u40. De laatste terugkeer is gepland om 18u53.

(Tekst loopt door onder de foto)
F1 Redbull Team - foto Pitane Blue

Kom je met de auto? Neem een vlottere route via de E25 en bereik het centrum van het dorp met een rechtstreekse shuttlebus. Een aanbevolen route die u zeker tijd zal besparen. De parkeerplaatsen Yellow, Green en Red Area zijn grasparkings met speciaal ingerichte in- en uitritten. Deze parkings bevinden zich in de zones La Source/Ster (gele zone), Combes (groene zone) en Blanchimont (rode zone). Kies dus de parking in functie van uw ticket/tribune! De Yellow bis parking bevindt zich niet ver van het centrum van Francorchamps, op een grasveld dat speciaal voor het evenement is aangelegd.

Parking Yellow E25 is een parking niet ver van het centrum van Francorchamps. Bereik de parking via de E25 en profiteer van een vlottere verkeersdoorstroming, zowel bij aankomst als op de terugweg! Eenmaal op de parkeerplaats, heb je twee opties. De pendelbussen zetten u op elk moment af in het centrum van Francorchamps, vlakbij de ingangen Source en P15. Neem uw fietsen mee en gebruik de Ravel om toegang te krijgen tot onze gratis en beveiligde fietsenstalling bij de ingang van Blanchimont.
Gerelateerde artikelen:
Station Verviers Centraal
AppStores
Print Friendly, PDF & Email