Pitane Image

De Parkmobile-app wordt de komende tijd stap voor stap getransformeerd naar de EasyPark-app met de herkenbare visuele identiteit met de roze en paarse kleuren.

Na de overname van PARK NOW door de EasyPark Group in 2021 komt de integratie van het merk Parkmobile in de volgende fase. De Parkmobile-app wordt de komende tijd stap voor stap getransformeerd naar de EasyPark-app met de herkenbare visuele identiteit met de roze en paarse kleuren. 

Het van oorsprong Nederlandse Parkmobile is de grootste parkeerapp in Nederland. Het merk Parkmobile gaat uiteindelijk verdwijnen en wordt EasyPark. De missie van het gelijknamige moederbedrijf is het parkeren makkelijker maken.

Techbedrijf in parkeeroplossingen EasyPark streeft er tegelijkertijd naar steden leefbaarder te maken. Met Parking Data as a Service (PDAAS) en gebruikmakend van voorspellende technologie en datavisualisatie helpt het stadsbestuurders bij het maken van hun mobiliteitsplannen. Zo adviseert EasyPark over een mogelijk efficiënter beheer en een betere benutting van bestaande parkeerplaatsen. Met een aanwezigheid in 3.200 steden biedt EasyPark de breedste dekking van parkeer- en mobiliteitsapps ter wereld. Met de EasyPark-app kunnen klanten betalen voor parkeren op straat en in garages, elektrische voertuigen opladen en parkeerplaatsen vinden, in meer dan twintig landen.

(Tekst loopt door onder de foto)

“Deze integratie stelt ons in staat om de technologie van EasyPark en de ervaring van Parkmobile te combineren en een brede dekking te bieden in Nederland en in 27 landen wereldwijd. EasyPark heeft als grote voordeel de crossborder functionaliteit, die in 2023 zal worden toegevoegd aan de gebruikers van de Nederlandse app. Ons doel is één app voor alle parkeertransacties, wereldwijd.”

Voor de huidige Parkmobile-gebruikers verandert nu alleen de visuele omgeving. Het Nederlandse kantoor blijft het klantcontact verzorgen voor Nederlandse klanten.

Gerelateerde artikelen:
Agendapakket
Print Friendly, PDF & Email