Pitane Mobility  Narrowcasting is de oplossing voor de receptie of wachtruimte en de ideale oplossing om uw klanten automatisch op de hoogte te brengen over hun vervoersoplossing zoals de verwachtte aankomsttijd (ETA) van de wagen.

De software wordt geleverd met de kleine Z83 II, een kleine en compacte computer die u gemakkelijk op de televisie kunt aansluiten of op uw monitor. U heeft enkel een HDMI aansluiting nodig en een stopcontact en u kunt de computer starten.  

Alle software is reeds vooraf geïnstalleerd op de mini computer inclusief de koppeling met de centrale van de vervoerder(s).

Eigen logo en persoonlijke berichten

Pitane Mobility Narrowcasting is voorzien van uw eigen logo en is gekoppeld aan uw Pitane Mobility centrale via Internet. Een WIFI verbinding is dus noodzakelijk in de ruimte waar u de opstelling plaatst.

Enkele toepassingsgebieden bij uw klanten:

  • Receptie van een hotel
  • Receptie van een ziekenhuis of dagcentrum
  • Kroegen en cafetaria
  • Restaurants en eetcafés
  • Bar en nachtclubs

Aan het gebruik van deze dienst zijn maandelijkse kosten verbonden.

Print Friendly, PDF & Email