Print Friendly, PDF & Email

Volgens de directeur Patrik Straver van Straver Mobility Uitvaartvervoer is de tijd voorbij dat iedereen in een standaard zwarte auto naar de laatste rustplaats wil worden gebracht. Uitvaarten worden steeds persoonlijker en zijn steeds vaker een afspiegeling van de overledene.

“Wij kennen een collega bedrijf in Engeland met een auto met luipaardprint en vonden dit ontzettend grappig, leuk en ludiek. Met de wetenschap dat steeds meer mensen hun uitvaart willen personaliseren en laten zien wie de overledene is, hebben wij gemeend daar in mee te gaan. The Cheetah is wellicht heel apart maar ook iets om bewust over na te denken”, aldus Brigitte Straver – Operationeel directeur Funeral Assist.

Eigenaar Patrik Straver verwacht dat de ‘Cheetah’ zeker een paar keer per maand wordt gereserveerd voor uitvaarten. Het wagenpark van zijn bedrijf bestaat dan ook uit auto’s van verschillende types en diverse kleuren en daar is een uitvoering in luipaardprint aan toegevoegd.

“Met een knipoog naar de hedendaagse damesmode, waar dierenprints erg populair zijn. We hebben het ook doorgestyled op de uitvaartkist, die we nu ook met luipaardprint hebben. En indien gewenst kan ook de chauffeur zich in luipaardprint kleden.’”

Om zo snel en efficiënt mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft Funeral Assist haar werkgebied verdeeld in een aantal regio’s. Op de vestigingen staan medewerkers dag en nacht voor u klaar aan de Marconistraat 80 te Gouda en de Zwaalweg 10-12 te Barendrecht.

Brigitte Straver - Operationeel directeur