Hoe conservatief we de taxisector soms ook durven noemen,  het is wel een van de eerste sectoren die alle technologische revolutie samenvoegde. Misschien gaat het ons nog allemaal niet snel genoeg en zijn we bang dat buitenlandse bedrijven in razendsnel tempo de markt kunnen komen domineren. Europese ondernemers zoeken antwoorden tijdens de komende Sochi All-Russian TAXI-2019.

“In februari 2019 heeft Vladimir Poetin zich tot taak gesteld om de verplichte vereisten waaraan ondernemers moeten voldoen bij hun activiteiten radicaal te herzien. Tot op vandaag zijn veel van de verplichte eisen op het gebied van transport en vervoer totaal verouderd en al meer dan 20 jaar niet meer herzien”.

Gerrit Saey, directeur van het Eindhovense Censys BV is een van de internationale gastsprekers tijdens de Sochi All-Russian TAXI-2019 conferentie. Uiteraard is zijn bedrijf ook aanwezig op de Taxidag te Houten maar zelf reist hij dit jaar af naar Sochi.

“Terwijl we op hetzelfde ogenblik in Nederland met z’n allen de Taxidag te Houten bezoeken, waar eveneens alle  software-innovatie zoals Pitane Mobility binnen handbereik is voor taxiondernemers, speelt zich buiten Europa in de Russische Federatie in het Olympische Sochi hetzelfde scenario af onder totaal andere omstandigheden”, aldus Gerrit Saey.

Veranderingen voor de staat, het bedrijfsleven en passagiers

Verschillende ondernemers uit diverse Europese bedrijven zoals Stephan Schwartz, API GmbH, Gregor Beiner, afgevaardigde Taxi.eu en Gerrit Saey, directeur van Censys / Pitane Mobility vormen een internationaal gezelschap en zoeken samen met Wim Faber, directeur, Challans & Faber Business Communications Brussel, antwoorden op vragen tijdens Sochi All-Russian TAXI-2019 zoals hoe de Russische staat, het bedrijfsleven en de passagiers zullen reageren op de snel veranderende omgeving.

Vragen genoeg tijdens de derde editie All-Russian TAXI – 2019 

Zal de Russische staat in de toekomst slechts een informatieplatform worden en zijn functies geleidelijk overdragen aan particuliere IT-bedrijven en kunnen de bedrijven evolueren naar sommige ecosystemen die alle diensten aan passagiers aanbieden en is een zelfstandige taxichauffeur ook mogelijk in de Russische markt?“, aldus de moderator van de internationale sessie Wim Faber.

De Sochi All-Russian TAXI-2019 zal worden geopend door Aleksandr S. Starovoytov, plaatsvervanger van de Doema van de Russische Federatie, commissielid voor transport en bouw, een vertegenwoordiger van GIBDD MVD (Staatsverkeersveiligheidsinspectie van het ministerie van Binnenlandse Zaken) van Rusland en Irina V. Zaripova, voorzitter van de Openbare Raad voor de ontwikkeling van taxidiensten in de regio’s van Rusland.

Lees ook: Sochi TAXI 2019-conferentie op 10 en 11 oktober 2019.

Sochi All-Russian TAXI 2019
Radisson Lazurnaya Hotel
Russian Federation Taxi
Print Friendly, PDF & Email