Dit weekend start de voorjaarsvakantie in de regio’s Midden en Zuid. De krokusvakantie is wellicht voor velen van ons tijd voor een extra vakantie naar een van de betere skioorden. De bussen van ALMEI Tours staan klaar om te vertrekken naar Oostenrijk, het meest favoriete wintersportland voor Nederlanders. 

Er rijden in Nederland veel touringcars over de wegen maar een aantal bedrijven zijn echt onderscheidend. De naam van ALMEI Tours is gevonden in de voornamen van Albert en Meindert Haars. Dit betekent dat u met een familiebedrijf te maken heeft en dat verplicht het bedrijf steeds iets extra’s in hun werk te steken.

drukte op de Europese wegen

Vakantiegangers die dit weekend met de auto richting de sneeuw gaan, moeten al vanaf vrijdagmiddag, maar vooral zaterdag rekening houden met lange files richting de wintersportgebieden. In de Franse Alpen is deze zaterdag de drukste dag van het wintersportseizoen.

over Almei Tours

Albert Haars heeft een schat aan ervaring in de vervoerswereld. Hij was bijna dertig jaar eigenaar van het bedrijf Taxi Haars in Gorinchem. Het busbedrijf van de broers Albert en Meindert viel eveneens onder de Haars-groep. Vanuit de liefde voor het vak is ALMEI-Tours ontstaan. Een in opzet kleinschalig, maar kwalitatief doorvlochten busonderneming met vestigingen in Werkendam en Gorinchem.

Klanten van ALMEI Tours zijn scholen, sportverenigingen, bedrijven, businessclubs, particulieren en overheden. Albert en Meindert Haars hebben het chauffeursbloed in de genen. Zij weten de weg in Europa en brengen u veilig op uw bestemming.

Lees ook: Keolis sleept nieuw contract in de wacht voor busvervoer

Lees ook  Sinterklaas verwarmt harten bij zijn intocht in Antwerpen en Gorinchem
Print Friendly, PDF & Email