Print Friendly, PDF & Email

Een grote geruststelling voor de kinderen van de Brabantse gemeente Steenbergen. Het leerlingenvervoer in de gemeente wordt vanaf 2 maart volledig overgenomen door REVO taxi uit Bergen op Zoom. Geen onbekende vervoerder voor de gemeente want REVO taxi verzorgde eerder een deel van het vervoer samen met het inmiddels failliete TCR uit Middelburg.

Naar verluid komen de chauffeurs die bij TCR werkzaam waren, in dienst bij het bedrijf uit Bergen op Zoom. Zij houden hun eigen route waardoor de kinderen die gebruik maken van het leerlingenvervoer hun eigen vertrouwde chauffeur houden en ook hun reisgenootjes blijven dezelfde.

In Steenbergen werd het leerlingenvervoer eerder aan DVG toegekend. Voor de uitvoering koos DVG een opsplitsing tussen beide franchisenemers Taxicentrale Renesse en REVO Taxi. Het betrof een opdracht met een maximale looptijd van acht jaar die nu volledig in handen is van het bedrijf van eigenaar David Verbaarendse.

REVO Taxi bestaat reeds ruim 70 jaar en is gevestigd in Bergen op Zoom. Ontstaan als een klein familiebedrijf en inmiddels onder de derde generatie uitgegroeid naar een professioneel middel/groot taxibedrijf met een grote ervaring in diverse vormen van personenvervoer.

Het bedrijf is ook in het bezit van het TX-Keur merk en de chauffeurs voldoen dan ook aan alle eisen die daarin gesteld worden. Ze willen ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo hebben zij bewust een aantal medewerkers in dienst die vallen onder de SROI.

Lees ook: Contracten failliete TCR vanzelf naar andere vervoerders

David Verbaarendse eigenaar Revo Taxi
Vlag van Steenbergen
Lees ook  Leerlingenvervoer: nieuwe VNG verordening zet leerlingen op eigen benen