PITANE.BLUE - NIEUWS OVER MOBILITEIT
download onze app

DA NL EN FI FR FY DE EL IT NO PL PT SK ES SV TR

Sunweb bevriest prijzen van de geboekte reizen voor een jaar


Sunweb Group bevriest prijzen van geannuleerde reizen gedurende een jaar. Reizigers die hun vakantie in het water zagen vallen, zullen dus voor dezelfde prijs opnieuw dezelfde vakantie kunnen boeken. Wanneer de hotels of de vluchten duurder worden, blijft het oorspronkelijke tarief van kracht. De reiziger zal dus niet moeten bijbetalen. Ook eventuele vroegboekkortingen gaan niet verloren.

De touroperatoren van Sunweb Group (Sunweb, Eliza was here en Totally) gaan een jaar lang de prijzen bevriezen van de geboekte vakanties die wegens de coronacrisis geannuleerd werden. Dat heeft de groep bekendgemaakt. De grootste zorg van klanten was dat het inleveren van een voucher niet de waarde zou hebben na de coronacrisis van de oorspronkelijk geboekte reis.

“Als de prijzen dalen zullen de reizigers nog altijd gebruik kunnen maken van de voucher en zullen ze het verschil kunnen terugvragen”, zegt Tim Van den Bergh, de CCO van de groep.

Reizigers kunnen met de waardebon ook een andere vakantie boeken. Maar in dat geval worden wel de laatste tarieven van kracht. Wie de tegoedbon na een jaar niet gebruikt, kan dan weer vragen om een volledige terugbetaling.

overname Corendon Holding

De bedrijven hebben de Autoriteit Consument & Markt om toestemming gevraagd voor de overname. Aanbieder van zonvakanties Corendon Holding B.V. is volledig eigendom van Corendon Holiday Group B.V. en biedt vakanties aan met vertrek vanuit België en Nederland naar meer dan 40 zonbestemmingen, voornamelijk in het Middellandse Zeegebied, maar ook naar lange-afstandsbestemmingen.

Lees ook: ACM verzoek Sunweb Group voor overname Corendon Holding

Sunweb Rotterdam
Print Friendly, PDF & Email
Gerelateerde artikelen
Eerste nieuwe kusttram van De Lijn is bijna klaar bij CAF

De levering van de nieuwe Kusttrams van De Lijn komt in zicht. Het eerste voertuig (lees verder)

KNV gaat er van uit dat Rijk meerkosten zal betalen

Op basis van eerdere informatie en gesprekken gaat KNV er van uit dat het Rijk (lees verder)

Internationale treinverkeer neemt stilaan toe op Thalys traject

Thalys blijft nog een week één heen-en-terugrit tussen Brussel en Parijs en één heen-en-terugrit tussen (lees verder)

Coronacrisis zorgt voor massaontslag bij Boeing

Gisteren maakte de Amerikaanse vliegtuigfabrikant Boeing bekend dat er door de gevolgen van de coronacrisis (lees verder)

0 reacties op “Sunweb bevriest prijzen van de geboekte reizen voor een jaar

Geef een reactie