Klanten van Virgin Atlantic kunnen dit jaar met een gerust hart boeken met de introductie van een gratis COVID-19-verzekeringsdekking voor alle nieuwe en bestaande boekingen. Het beleid, dat automatisch van toepassing is op alle vluchten die bij Virgin Atlantic zijn geboekt, is bedoeld als aanvulling op de bestaande reisverzekering en biedt extra gemoedsrust voor aankomende reizen, of klanten nu al geboekt hebben of een uitje plannen.

In het geval dat zij of iemand anders op hun boeking ziek wordt met COVID-19 tijdens het reizen, zorgt Virgin Atlantic COVID-19 Cover ervoor dat de gerelateerde kosten worden gedekt, ongeacht hoe lang de reis duurt of zelfs als ze een andere bestemming op dezelfde reis bezoeken. De verzekeringspolis wordt uitgevoerd door Allianz Assistance en dekt medische noodgevallen en aanverwante kosten in het buitenland voor een totaalbedrag van £ 500.000 per klant – de hoogste waarde van de polis die tot nu toe door een luchtvaartmaatschappij is aangeboden, zonder dat een eigen risico vereist is.

 

‘Onze prioriteit is altijd de gezondheid en veiligheid van onze mensen en klanten en deze toonaangevende Virgin Atlantic COVID-19 Cover zorgt ervoor dat klanten veilig kunnen blijven vliegen en goed met ons kunnen vliegen’, aldus Juha Jarvinen, Chief Commercial Officer bij Virgin Atlantic.

Klanten die geboekt hebben om te reizen van 24 augustus 2020 tot en met 31 maart 2021 ontvangen automatisch de nieuwe COVID-19 Cover en klanten van Virgin Atlantic Holidays zullen ook profiteren, wanneer de vluchten op hun vakantieboeking bij Virgin Atlantic zijn. Als de klant met een Virgin Atlantic-ticket reist en de vlucht wordt uitgevoerd door een partnermaatschappij of een joint venture-luchtvaartmaatschappij – Delta Air Lines of Air France-KLM – is de dekking ook van toepassing. Tickets kunnen worden geboekt via virginatlantic.com, telefonisch of via een reisagent, inclusief reward tickets op Virgin Atlantic-vluchten.

Lees ook  Nieuw jaar, nieuw hoofdstuk voor Judith Eyck

foto boven: Media centre Virgin Atlantic

Lees ook: Transavia maakt zomerschema 2021 eerder bekend

Pitane Apps New Generation
Print Friendly, PDF & Email