Door de toename van deelvervoer is de behoefte aan overzicht groter geworden. Vervoersapp Gaiyo biedt gebruikers dé oplossing om hen volledig te ontzorgen in hun mobiliteitsbehoeften, één overzicht van alle reisalternatieven en toegang tot vervoer. Per vandaag zijn de deelauto’s van MyWheels direct te boeken en te openen vanuit Gaiyo.

Gaiyo biedt al het meest complete overzicht van deelauto’s en e-scooters in Nederland en maakt het nu ook mogelijk, als eerste met MyWheels deelauto’s, om deze direct te boeken én te openen vanuit de app. Bij elk vervoersmiddel krijgt de gebruiker relevante informatie zoals tarieven, beschikbaarheid, loopafstand en nu dus ook een knop om direct deelauto’s te boeken vanuit de app.

Gaiyo is een innovatieve Nederlandse vervoersapp, die in 2020 werd gelanceerd door Innovactory, een bedrijf dat slimme technologische oplossingen voor mobiliteit ontwikkelt. Het aanbod aan (deel)vervoersopties in Gaiyo breidt zich sinds de lancering in rap tempo uit. Zo hebben Greenwheels, SHARE NOW, Amber, Stapp.in en nu ook MyWheels zich aangesloten bij het vervoersplatform. De app is hiermee voorloper in kaart brengen van deelauto’s in één app. MyWheels is de tweede deelautoaanbieder die Gaiyo volledig heeft ontsloten. 

Lucien Groenhuijzen, CEO van Innovactory: “Wij willen het voor onze gebruikers zo gemakkelijk mogelijk maken om deelvervoer te kunnen gebruiken. We laten niet alleen zien waar het staat, nemen het op in de routeplanning en maken het nu ook nog eens direct boek en betaalbaar vanuit één App. We geven ze een sleutel tot al het vervoer”.

Lees ook: Taxi apps bieden ook extra veiligheid voor de klant

Lees ook  MyWheels plaatst nog meer deelauto's in vier steden
Print Friendly, PDF & Email