De MIVB wil het makkelijker maken om naar de vaccinatiecentra te gaan en zo de lopende vaccinatiecampagne ondersteunen. Daarom biedt de vervoersmaatschappij alle Brusselaars gratis vervoer aan (heen- en terugreis) om zich te laten vaccineren. In Brussel kan iedereen die zich laat vaccineren tegen Covid-19 gratis gebruik maken van het MIVB-netwerk voor beide vaccinatie-afspraken.

Wil je gebruik maken van deze actie voor gratis vervoer, dan kan je dat nu rechtstreeks aangeven wanneer je je afspraak maakt op Bru-Vax. Daarna krijg je dan op je bevestigingsscherm en in je bevestigingsmail één of twee Eventpasscodes (naargelang het aantal doses dat jouw vaccin vereist). Met die codes kan je naar een verkoopautomaat van MIVB gaan en daar een heen-terugticket afdrukken.

Taxibus

Verplaats jij je gewoonlijk met de TaxiBus-dienst van de MIVB? Als gebruiker van deze dienst kan ook jij gratis naar het vaccinatiecentrum op de dag van je afspraak. Boek je gratis heen-terugreis op voorhand via de gebruikelijke “toegankelijkheidslijn” op het nummer 02/515.23.65. TaxiBus is een specifieke vervoersdienst, aangeboden door de MIVB aan personen met een beperking. Meer informatie over deze dienst kan je hier vinden.

Lees ook: Spontane MIVB staking brengt busverkeer aardig in de war

Ticketautomaat STIB-MIVB
Ticketautomaat STIB-MIVB
Print Friendly, PDF & Email