Tijdens de Groots met een zachte G concerten zijn er enkele wegwerkzaamheden in Eindhoven.

Na twee jaar afwezigheid keert Guus Meeuwis weer terug naar het Philips Stadion met Groots Met Een Zachte G. Dit weekend is het weer zo ver. Guus Meeuwis staat weer met zijn Groots met een zachte G stadionconcerten in het Philips Stadion in Eindhoven. Samen met de 35.000 bezoekers per concert zal hij het stadion als vanouds op zijn grondvesten laten schudden. 

“Twee zomers niet kunnen optreden in het stadion, maar we geven het niet op. Drie keer is scheepsrecht! In juni 2022 gaan we eindelijk die vijftiende editie van Groots met een zachte G in mijn geliefde stadion spelen. Ik beloof dat we met deze shows alles wat we zo gemist hebben dubbel en dwars gaan inhalen en er met zijn allen één Groots feest van maken!”

Guus Meeuwis

Op zich zijn de concerten normaal goed bereikbaar maar tijdens de Groots met een zachte G concerten zijn er enkele wegwerkzaamheden die mogelijk enige hinder kunnen veroorzaken. Meer info hierover vind je op de website van Gemeente Eindhoven. Momenteel voert men werkzaamheden uit aan de Mathildelaan en de westelijke Binnenring (Emmasingel, Keizersgracht en Wal). 

De werkzaamheden aan de Mathildelaan stonden eerder gepland voor 2020, maar zijn door de complexiteit en samenhang met andere werkzaamheden uitgesteld tot deze periode.  De bussen rijden nog. Maar ze rijden wel een iets andere route dan je gewend bent. Op het onderstaande kaartje zie je hoe de bussen rijden. 

(Tekst loopt door onder de foto)
Pitane software

De Groots met een zachte G-concerten vinden jaarlijks plaats in het Philips Stadion in Eindhoven. Rondom het stadion en in het centrum van Eindhoven is voldoende parkeergelegenheid. Volg de P-route op de digitale borden of vraag de stewards om advies. De parkeergarage Q-park Mathildelaan is verminderd bereikbaar. Door wegwerkzaamheden kan het lang(er) duren voordat je de parkeergarage – na afloop van de concerten – kan verlaten. Overweeg om die reden gebruik te maken van andere parkeergelegenheid rondom het stadion.

Het Philips Stadion is op loopafstand vanaf Station Eindhoven. Of je na de show met het openbaar vervoer naar huis kan, hangt er helemaal vanaf waar je naar toe moet. Vanaf Station Eindhoven is het ongeveer 10 minuten lopen naar het Philips Stadion. De concerten vinden plaats op 10, 11 en 12 juni.

Gerelateerde artikelen:
Na twee jaar afwezigheid keert Guus Meeuwis weer terug naar het Philips Stadion
Print Friendly, PDF & Email