Print Friendly, PDF & Email
Pitane Image

De populariteit van deelvervoer is aan het groeien, we kunnen ons eigenlijk geen maatschappij meer voorstellen zonder. Op steeds meer plekken kunnen we scooters, fietsen, auto’s en bakfietsen lenen. Steden worden steeds groter en het wordt overal drukker. We hebben heel veel auto’s in ons kleine landje, dit zorgt onder andere voor files en parkeerproblemen. Als steeds meer mensen gebruik gaan maken van deelvervoer zoals fietsen, scooters en auto’s worden er steeds minder privéauto’s gebruikt. Deelvervoer is goed voor het milieu en scheelt in de kosten. Gebruik maken van deelvervoer gaat makkelijk via de verschillende apps en is voor iedereen bereikbaar. Sinds kort biedt de Nederlandse Spoorwegen elektrische deelscooters aan van Check in de NS-app.

“Een reiziger reist van deur tot deur en niet van station tot station. Wij willen ervoor zorgen dat de NS-app helpt bij een snelle en makkelijke reis met allerlei soorten deelvervoer. We kijken dan ook verder dan de trein, bus, metro of tram. In de NS-app geven we al informatie over OV-fiets, taxi en deelauto’s. Het aanbieden van elektrische deelscooters van Check is weer een volgende stap”.

Je kunt de elektrische deelscooters van CHECK huren in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Breda, Enschede, Groningen, Zwolle, Leeuwarden en Amersfoort. Hiermee kunnen reizigers nog gemakkelijker van deur tot deur reizen. Reizigers kunnen in de NS-app de beschikbaarheid van de elektrische CHECK deelscooters zien. Reizigers die via de NS-app voor het eerst een account aanmaken en een scooter reserveren bij Check, krijgen tot zestig gratis rijminuten. Zo kunnen reizigers de elektrische scooters uitproberen. Via de NS-app, functie in de buurt kunnen reizigers zien waar vlak bij een CHECK deelscooter staat. Reizigers kunnen de deelscooter op locatie direct reserveren en 10 minuten van tevoren. Reizigers worden vervolgens via de NS-app doorgelinkt naar de CHECK-app om het boeken en betalen af te ronden.

Foto boven en beneden: NS beeldbank.

Gerelateerde artikelen:
Sinds kort biedt de Nederlandse Spoorwegen elektrische deelscooters aan van Check in de NS-app.