Print Friendly, PDF & Email
Pitane Image

DEXTR verbindt lokale vervoerders en biedt reizigers daarmee de ultieme vervoersoplossing.

Vanaf juli 2022 start DEXTR in de regio’s Zwolle, Tilburg en ’t Gooi. Bij de aanbieder geloven ze dat het verbinden van reizigers aan een vervoerder makkelijker kan. Vanuit deze overtuiging is deze taxi-app ontwikkeld. Eenvoudiger en prettiger van A naar B voor de reiziger en meer en betere business voor de vervoerder. 

DEXTR is een initiatief van Transvision die jarenlange ervaring heeft met dagelijks regisseren en monitoren van mobiliteitsprocessen voor diverse opdrachtgevers en partners. Vraag en aanbod vindt elkaar op een eenvoudige en snelle manier, waar zowel reiziger als vervoerder van profiteren. Alles komt samen in één makkelijke en overzichtelijke taxi-app. 

Als je meer dan een uur van tevoren boekt, kunnen zij beter plannen, en betaal jij minder. De DEXTR ritopdracht kan niet telefonisch geboekt worden maar enkel via de app. Het voertuig dat je komt halen is na toewijzen van je rit aan de chauffeur, te volgen via de app. DEXTR stelt iedere Nederlandse taxi onderneming of ZZP-chauffeur in staat zich aan te sluiten bij een landelijke taxidienst, die dus ook in kleinere steden en het buitengebied te gebruiken is.

(Tekst loopt door onder de foto)
Alles komt samen in één makkelijke en overzichtelijke taxi-app DEXTR. 

Transvision

Mobility as a Service zit bij Transvision sinds de oprichting –  voordat de term MaaS bestond – al in het DNA. Deur-tot-deurvervoer is altijd de focus geweest. Voor ons personenvervoer beschikken ze over een landelijk dekkend netwerk van 150 vervoerders en meer dan 300 back-up vervoerders. Professionals die doen waar zij goed in zijn en waarop wij voor 100% vertrouwen. Technologische trends en ontwikkeling, zoals zero-emissie voertuigen en autonome voertuigen, deelauto’s, houden ze binnen en buiten de markt nauwlettend in de gaten. Met innovaties gebaseerd op deze ontwikkelingen optimaliseren zij continu hun dienstverlening.

Lees ook  Vanaf 2026: rechtstreekse trein van Vlissingen naar Zwolle via Brabant
Gerelateerde artikelen: