Print Friendly, PDF & Email
Pitane Image

Vanaf het zomerseizoen 2023 kiest de Corendon-klant uit 17 nieuwe hotels & resorts van de Mitsis-groep. Deze Griekse hotelketen is een begrip en staat garant voor een excellente service, onberispelijke faciliteiten, uitstekende restaurants en dat op geweldige locaties. Met dit strategisch partnership spreken twee grote bedrijven uit de reissector hun wederzijds vertrouwen uit en bovendien ook hun vertrouwen in de toekomst van de reissector.

Vier van de Mitsis hotels zijn gelegen op Kreta, vijf op Kos en acht op Rhodos. Stuk voor stuk hotels uit het premium segment die inzetten op luxe, beleving, gastronomie en een hoogwaardige all-inclusive service. Op Kos staat bijvoorbeeld het Blue Domes Resort, het meest luxueuze 5-sterrenresort op het eiland, met maar liefst elf restaurants, zes bars, een eigen wellnesscentrum en conciergeservice. Op Rhodos ligt het Alila Resort & Spa, met zijn indrukwekkende architectuur, adembenemende ligging aan het strand tussen Rhodos stad en de Lindos acropolis, plus een voortreffelijk culinair aanbod met smaken van over de hele wereld. De aankomende weken komen de hotels online in de verkoop, aldus Corendon.

“Het is met trots dat we dit partnership aankondigen. Onze klanten gaan voor kwaliteit en houden van een uitmuntende service en lekker eten. De Mitsis hotels beantwoorden perfect aan die vraag. Dat wij hen kunnen toevoegen aan ons aanbod is niet alleen een teken dat we vertrouwen hebben in de toekomst van de reissector, maar geeft ook blijk van de ambitie die we hebben op de Griekse eilanden.”

Foto boven: PalSand/ Shutterstock.com