Pitane Image

De taxichauffeur had een klant in de auto die niet kon betalen, maar ook niet zo goed wist waar hij heen moest.

De politie Arnhem-Zuid krijgt vaak de vraag wat ze zo leuk vinden aan het werk. En dan komt het standaard antwoord, de afwisseling, elke dag is anders. Afgelopen zondag begon het weer ‘anders’ door een melding van een taxichauffeur. De taxichauffeur had een klant in de auto die niet kon betalen, maar ook niet zo goed wist waar hij heen moest.

Het betrof een Belgische taxi die vanuit Antwerpen naar Arnhem was gereden, zo schrijven Arnhemse agenten op Facebook. Bij de taxi trof de politie een jongeman aan die heerlijk op de achterbank lag te slapen. Eenmaal wakker bleek dat hij nog goed onder invloed was van alcohol. Hij had zelf geen idee waar hij was. Hij was zaterdagnacht in Antwerpen op stap geweest. 

Uiteindelijk kwam de politie tot de conclusie dat hij niet eens in de buurt van Arnhem woont en naar zijn hotel in Antwerpen gebracht had moeten worden. De taxichauffeur is samen met de man terug gereden naar Antwerpen om daar meteen de kosten te regelen. De rekening zou zo’n €800 zijn. De klant heeft in ieder geval weer een bijzonder verhaal te vertellen, als hij nog weet wat er voorgevallen is.

Gerelateerde artikelen:
Agendapakket
Print Friendly, PDF & Email