Pitane Image

In 7 jaar tijd is Autonomy Mobility Parijs uitgegroeid tot 's werelds grootste bijeenkomst op het gebied van duurzame stedelijke mobiliteit.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Parijs organiseren samen het paviljoen tijdens de beurs. Bent u actief in de sector stedelijke en duurzame mobiliteit en bent u op zoek naar mogelijkheden op de Franse markt? Neem dan op 22 en 23 maart deel aan het Nederlandse Paviljoen tijdens de beurs Autonomy Mobility World Expo 2023 in Parijs.

In 7 jaar tijd is Autonomy Mobility Parijs uitgegroeid tot ’s werelds grootste bijeenkomst op het gebied van duurzame stedelijke mobiliteit. In 2 dagen komen er 8.000 deelnemers uit 92 landen, en er zijn 200 exposanten en 700 zakelijke bijeenkomsten. Tijdens de Autonomy Mobility World Expo 2023 treft u er interessante presentaties, conferenties en zakelijke ontmoetingen over ontwikkelingen in duurzame stedelijke mobiliteit. Het Nederlandse paviljoen is de uitgelezen plaats voor een netwerkevenement met Franse experts, professionals en mogelijke zakenpartners.

paviljoen

Het Nederlands Paviljoen op Autonomy Mobility Parijs 2023 is bedoeld voor stakeholders die actief zijn in duurzame mobiliteit en geïnteresseerd in export naar of samenwerking met Frankrijk. Bedrijven die producten of oplossingen aanbieden die goed aansluiten bij duurzame mobiliteit in Frankrijk of al actief zijn in Frankrijk op het gebied van duurzame mobiliteit zijn van harte welkom.

Daarbij kan je denken aam de fietsindustrie (klassieke, elektrische, cargo-, deelfietsen) of EV’s (elektrische auto’s, laadstations). Maar ook Mass Transit (treinen, trams, e-bussen, kabelbanen, veerboten, zelfrijdende auto’s) en Urban Logistic (eVans, Delivery Equipment). Aanbieders van applicaties (Wayfinding, Maas, Parking, Traffic Monitoring) of andere vormen van actieve mobiliteit (scooters, retail bikes, brommers, motoren) behoren tot de doelgroep.

Lees ook  Babboe moet stoppen met de verkoop van zijn bakfietsen
podium Autonomy Mobility World Expo
Gerelateerde artikelen:
MaaS
Print Friendly, PDF & Email