Print Friendly, PDF & Email

Na een lange periode van uitvoerige testen met een beperkt aantal Rotterdamse taxichauffeurs werd de nieuwe Trevvel Driver App vrijgegeven en gepubliceerd in de AppStore en Google PlayStore voor iOS en Android toestellen.

Trevvel neemt nu zo’n anderhalf jaar met succes alle vervoer voor de gemeente Rotterdam voor haar rekening. Het gaat hierbij over tussen de 5000 en 7000 ritten per dag. Arno van Haasterecht ging maandag 5 augustus aan de slag als nieuwe algemeen directeur bij Trevvel Rotterdam waar hij Interim-directeur Aad Romijn vervangt. 

Trevvel blijft innoveren om een maximale kwaliteit te borgen.

De laatste innovatie was de introductie van Liza, de nieuwste aanwinst in het callcenter. Liza is in april gestart als digitale callcentermedewerker bij Trevvel en weet als geen ander de vragen snel te beantwoorden van de reizigers. Het voordeel voor de reiziger is dat deze veel minder lang hoeft te wachten wanneer hij belt. Liza staat namelijk altijd voor klaar tussen 06.00 uur en 01.00 uur en doorverbinden blijft mogelijk want Liza neemt niet alle telefoongesprekken over. 

Leverancier van innovatieve software.

De nieuwe Trevvel Driver App is gebaseerd op Pitane Mobility Link technologie en maakt gebruik van het Pitane Mobility netwerk waarmee het via een API communiceert met het datacenter. De software is primair gemaakt voor taxi- en regiecentrales, het regisseren van doelgroepenvervoer en de ondersteuning van afdelingen verantwoordelijk voor verkeersleiding. Door de jaren heen hebben zij ook andere vervoerssectoren opgenomen binnen het portfolio zoals rouwvervoer, busvervoer en trein vervangend busvervoer.

Lees ook: Pitane Mobility biedt dynamische wagenplanning met actuele verkeersinformatie

Lees ook  Zorgen: de toekomst van leerlingenvervoer in Rotterdam
Captain Trevvel vliegt met je mee
Trevvel innoveert waar mogelijk