Print Friendly, PDF & Email

De Stichting Aangepast Vervoer Plusbus Zevenaar biedt aangepast en voordelig vervoer van deur tot deur in de gemeente Zevenaar en directe omgeving. Reizigers die afhankelijk zijn van een rolstoel kunnen vervoer naar een ziekenhuis in de regio Doetinchem, Zevenaar of Arnhem aanvragen.

Afgelopen maand tekende de vervoerder een overeenkomst met het Eindhovense Censys BV voor de implementatie van Pitane Mobility op de vervoerscentrale. Plusbus is 1 januari 2018 van start gegaan in de nieuwe gemeente Zevenaar om voor de kwetsbare groepen voordelig vervoer van deur tot deur te realiseren. Afgelopen week sloot ook Plusbus Doesburg e.o. een gelijkaardige overeenkomst en is als volgende vervoerder klaar om vanaf maart 2020 van start te gaan. 

Net zoals de andere centrales wordt de Plusbus Doesburg mogelijk gemaakt door de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers. De vrijwilligers van de Plusbus Doesburg e.o. vervoeren deze doelgroep op een zo voordelig mogelijke manier en staan bekend voor hun veilige en betrouwbare dienstverlening.

Foto: Stichting Plusbus Zevenaar / Doesburg

Lees ook: Stichting Ambulance Wens staat dagelijks vrijwillig paraat