Print Friendly, PDF & Email

Pat@Frit uit Nossegem en Taxi Walter uit Zaventem proberen de financiële verliezen tijdens coronacrisis samen enigszins creatief te beperken. In tegenstelling tot winkels, restaurants en cafés mogen frituren de deuren open houden. Er tafelen is verboden, maar frieten laten afhalen door Taxi Walter en met de nodige voorzorgsmaatregelen laten thuisbrengen is wel toegestaan. 

Bij Pat@Frit langs de Leuvensesteenweg in Nossegem heeft men om die reden een online bestelsysteem uitgerold. Binnen de 25 minuten kunnen de klanten hun frieten thuis bezorgd krijgen. Wie een bestelling bij Pat@Frit plaatst, kan er voortaan dus voor kiezen om de frieten zelf op te halen of thuis te laten leveren.

Voor alle duidelijkheid: de wagens die ze inzetten om frieten te leveren, worden momenteel niet meer voor passagiersvervoer gebruikt. De bestuurder brengt de bestelling aan huis waar elk contact met de klant vermeden wordt. 

Taxi Walter zag het aantal ritten door het coronavirus met negentig procent dalen. Daarom rijden de taxi’s van de Zaventemse firma sinds woensdag rond met frieten van frituur Pat@Frit uit deelgemeente Nossegem. Ook in onze frituur hebben we trouwens verregaande maatregelen genomen. Zo mogen er maximaal vijf mensen tegelijk binnen  en volgens dagblad het Laatste Nieuws werd de toonbank afgeschermd met plexiglas.

Lees ook: Rotterdam, Trevvel en andere partners slaan handen ineen

Snacks in Belgisch frietkot