Ryanair, de nummer 1 luchtvaartmaatschappij van Europa, kondigde onlangs aan dat het in de zomer van 2021 terugkeert naar Teesside Airport (Engeland). Vanaf Teesside Airport vliegen ze 2 nieuwe routes, naar Alicante en Mallorca. Ze vliegen beide routes 2 keer per week, vanaf 1 juni 2021, als onderdeel van Ryanair’s Britse zomerschema 2021. Britse consumenten en bezoekers kunnen nu een zomervakantie boeken naar Alicante en Mallorca, twee van de populairste strandbestemmingen van Spanje, tot in oktober 2021, altijd met de laagste tarieven. Dit meldt Ryanair op hun website middels dit persbericht. 

“We zijn erg blij om terug te zijn in Teesside met twee nieuwe routes naar Alicante en Mallorca, die starten op 1 juni 2021. We zullen beide routes twee keer per week vliegen als onderdeel van onze Teesside Summer 2021 schema. Klanten in Teesside kunnen nu vluchten naar Alicante en Mallorca boeken en genieten van een welverdiende zomervakantie tot oktober 2021”, aldus Ryanair’s Director of Commercial Jason McGuinness.

“Vandaag is een geweldige dag voor Teesside Airport. Met Ryanair, Europa’s grootste goedkope luchtvaartmaatschappij, die Teesside steunt en aankondigt dat ze vanuit onze regio gaan vliegen, bewijst dat onze luchthaven een geweldige toekomst heeft en in veilige handen is. Ondanks de pandemie van het coronavirus en de impact die het heeft op de luchtvaartindustrie, toont dit aan dat Teesside International steeds sterker wordt en Ryanair ook. Het is fantastisch om Ryanair te verwelkomen in Teesside en ik weet zeker dat er genoeg enthousiaste vakantiegangers zullen zijn die vluchten willen boeken, zodat iedereen iets heeft om naar uit te kijken volgend jaar”, aldus Burgemeester Ben Houchen van Tees Valley

Lees ook: Ryanair heeft winterschema teruggebracht naar 40%

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Je kunt Pitane Blue ook bereiken via WhatsApp.
Stuur je bericht naar: +316-14792746
WhatsApp
taxichauffeur rekent cash af met een Tikkie
software voor taxibedrijven
Print Friendly, PDF & Email