BLUE

Belangrijk is dat het met de Cabman MDT mogelijk blijft om gebruik te maken van al de aanvullende producten.

Afgelopen jaren heeft Euphoria hard gewerkt aan een verbeterde boordcomputer. Daarom zijn ze ook enorm verheugd dat de Cabman MDT afgelopen week de RDW-typegoedkeuring voor dit product heeft ontvangen. Om te beginnen beschikt de MDT over een gloednieuw 7 inch scherm. Door middel van dit scherm kunnen chauffeurs de informatie op scherm nog beter bekijken. Ook hebben ze bij de ontwikkeling verschillende technische verbeteringen doorgevoerd. Zo hebben ze de Cabman MDT nog sneller gemaakt en dat maakt het nog gemakkelijker om de boordcomputer te bedienen.

Een veelgevraagde functie, in de afgelopen negen jaar dat de Cabman BCT op de markt is, is geïntegreerde navigatie. Die vraag hebben ze meegenomen in de ontwikkeling van de MDT en daarom het nieuwe apparaat over een navigatie die je gemakkelijk en snel via het scherm kunt bedienen. De technologische verrijking kwam tot stand door gebruik te maken van de kaarten van Sygic. Met de aanvullende navigatiemodule navigeert de chauffeur veilig en gemakkelijk van A naar B en zijn losse navigatieterminals verleden tijd.

Belangrijk is dat het met de Cabman MDT mogelijk blijft om gebruik te maken van al de aanvullende producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de modules uit de Cabman Smart Vehicle. Met de Cabman MDT wordt het nog gemakkelijker om gebruik van deze modules te maken omdat de data door technische verbeteringen nog uitgebreider is. Ook biedt de MDT de mogelijkheid om de taximetermodule te activeren. Deze taximeter is net als die van de BCT MID-gecertificeerd.

Naast dat de MDT over nieuwe functies en technische verbeteringen beschikt, biedt de boordcomputer ook een aantal beproefde functies uit de BCT. Zo kun je nog steeds alle ritten overzichtelijk terugvinden in het rittenscherm en blijft het mogelijk om berichten te ontvangen en versturen van en naar de centrale. Ook kan je de MDT koppelen aan een printer of mobiele betaalterminal en bevat het apparaat een geïntegreerde telefoonmodule. Uiteraard blijft het niet bij de features die de MDT op dit moment bevat. Achter de schermen wordt er bij Euphoria gewerkt aan diverse gave functies. Hierbij kun je denken aan bluetooth-, nfc- en verdere CAN-bus integraties. Met de komst van de MDT heeft het bedrijf ook nieuwe speciale Cabman MDT abonnementen in het leven geroepen.

Foto: Cabman – Euphoria

Afgelopen jaren heeft Euphoria hard gewerkt aan een verbeterde boordcomputer.
Gerelateerde artikelen:
Print Friendly, PDF & Email