Print Friendly, PDF & Email
Pitane Image

Kom naar de Sneekweek met het OV-samenreisticket van Arriva, voor maar 15 euro per dag!

Vrijdag 5 augustus start de 85e editie van de Sneekweek. De Sneekweek is hét grootste en gezelligste binnenwater zeilevenement van Europa. Kom genieten van de perfecte combinatie van gezelligheid en een watersportiviteit. Tijdens de Sneekweek rijdt er van vrijdag 5 augustus tot en met donderdag 11 augustus tussen station Sneek en het Sneekermeer de Sneekermeerbus (lijn 838).

Arriva

Kom naar de Sneekweek met het OV-samenreisticket van Arriva, voor maar 15 euro per dag! Natuurlijk reis je niet alleen, neem je vrienden of kinderen met je mee! De OV-samenreistickets zijn geldig voor 2 volwassen én 3 kinderen tot en met 15 jaar. Geniet van de stad of pak nog een extra ritje met de speciale Sneekermeerbus, voor al 3 euro.

De Sneekermeerbus kent een enkele ritprijs van 3 euro die je kunt betalen met je OV-chipkaart* of door een los ritkaartje te kopen bij de chauffeur. Betalen in de bus doe je (contactloos) met de PIN. Betalen met contant geld is niet mogelijk. Reis je tijdens de Sneekweek regelmatig met de Sneekermeerbus? Bestel dan online een Sneekermeerbus Weekticket.

*In de Sneekermeerbus kun je met je OV-chipkaart alleen reizen op saldo tegen een vaste ritprijs. Alle andere reisproducten op de OV-chipkaart zijn niet geldig op de Sneekermeerbus.

Gerelateerde artikelen:
Lees ook  Busstalling: grote brand verwoest elektrische bussen bij Arriva in Maastricht
AppStores