Print Friendly, PDF & Email
Pitane Image

In Nederland is PowerGo gestart met de realisatie van laadpunten bij Basic-Fit Toolenburg in Hoofddorp, waar verschillende snelladers worden geplaatst.

PowerGo en Basic-Fit zijn een samenwerking aangegaan voor het realiseren van laadoplossingen bij de vestigingen van Basic-Fit. Het gaat hierbij om ongeveer 450 mogelijke locaties, verspreid over Nederland en België. PowerGo gaat normale en snelle laders plaatsen, waar bestuurders van elektrische auto’s kunnen opladen met 100% groene energie.

PowerGo is hiermee de preferred Charge Point Operator (CPO) van Basic-Fit in Nederland en België geworden. In België is de eerste locatie inmiddels voorzien van laadpunten bij Basic-Fit Brussels Jette. Later dit jaar wordt deze locatie aangevuld met snelladers. In Nederland is PowerGo gestart met de realisatie van laadpunten bij Basic-Fit Toolenburg in Hoofddorp, waar verschillende snelladers worden geplaatst. Hier wacht PowerGo op een verzwaring van de netaansluiting, voordat het laadplein in gebruik kan worden genomen.

“Dankzij een slimme mix van verschillende soorten laadpalen, kan een klant na het sportschoolbezoek weer met een volle accu vertrekken. We verwachten een snelle uitrol, en denken dit jaar nog zeker 25 locaties te voorzien van laders”.

(Tekst loopt door onder de foto)
PowerGo levert niet alleen een belangrijke bijdrage aan de Europese energietransitie, maar ook aan de uitrol van een Europees (snel)laadnetwerk.

Duurzaam laden

PowerGo is de dochteronderneming van PowerField, een Nederlandse ontwikkelaar van zonneparken. De laadpunten van PowerGo worden voorzien van 100% duurzame zonne-energie, afkomstig van Nederlandse bodem.

“Duurzaamheid is een belangrijke factor in de succesformule van Basic-Fit. We hebben een brede benadering van duurzaamheid en zorg voor het milieu. Door de mogelijkheid te bieden om bij Basic-Fit de elektrische auto op te laden met groene stroom, geven we onze klanten een extra service en dragen we bij aan een duurzamere wereld”.

Over PowerGo

PowerGo wil elektrische mobiliteit en snel en duurzaam opladen mogelijk maken. De snellaadpunten van PowerGo worden gevoed met duurzame zonne-energie. Zo levert PowerGo niet alleen een belangrijke bijdrage aan de Europese energietransitie, maar ook aan de uitrol van een Europees (snel)laadnetwerk. PowerGo heeft de ambitie om een van de belangrijkste Charge Point Operators (CPO) van Europa te worden. PowerGo is de dochteronderneming van PowerField, een Nederlandse onderneming die zich inzet voor een duurzame toekomst met zonne-energie. 

“We kijken er naar uit om bestuurders van elektrische auto’s bij Basic-Fit een duurzame en gebruiksvriendelijke oplossing te bieden. De samenwerking met Basic-Fit is een grote stap in PowerGo’s ambitie om een grote CPO in Europa te worden, waarmee we een belangrijke bijdrage leveren aan de uitrol van een Europees laadnetwerk”.

Gerelateerde artikelen:
EAC width=