PITANE.BLUE - NIEUWS OVER MOBILITEIT
download onze app

DA NL EN FI FR FY DE EL IT NO PL PT SK ES SV TR

Vakantieperiode in het zuiden zorgt voor lange rijen bij NS tijdens stroomstoring.


Door een stroomstoring reden afgelopen donderdagavond geen treinen tussen Roermond en Sittard. Zoals gebruikelijk bij dergelijke storingen zette de NS zet snelbussen in tussen Roermond en Sittard en stopbussen tussen Roermond, Echt en Susteren. Ook Arriva zette bussen in maar die waren nauwelijks beschikbaar.

Het busplan zorgde wel voor lange wachtrijen omdat rond deze tijd veel touringcars op weg naar vakantiebestemmingen in heel Europa. Daardoor staat bij het station in Roermond staat een lange rij mensen te wachten op vervangend busvervoer.

 De stroomstoring begon rond 14:00 uur en duurde tot omstreeks 22:00 uur waardoor de extra reistijd opliep tot 60 minuten. Vanwege werkzaamheden op het spoor rijden er ook geen treinen tussen Sittard en Maastricht. Tot en met zondag zet de NS op dat traject bussen in, aldus bronnen bij 1Limburg.

Pitane Blue
Print Friendly, PDF & Email

0 reacties op “Vakantieperiode in het zuiden zorgt voor lange rijen bij NS tijdens stroomstoring.

Geef een reactie