Zorg dat je vooraf op de hoogte bent van de maatregelen op de luchthaven en je luchtvaartmaatschappij. De terminal van Eindhoven Airport is momenteel enkel toegankelijk voor reizigers, begeleiders van reizigers met een beperking en alleenreizende minderjarigen, en medewerkers. Ook is het dragen van een mondkapje verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar en ouder. Jouw gezondheid en die van medereizigers en medewerkers op de luchthaven staat voorop. Heb je klachten als koorts, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn of hoesten, blijf dan thuis.

Het kan zijn dat je een negatieve COVID-19 testuitslag moet hebben voor jouw reisbestemming. Wil je weten of dit verplicht is voor je reis? Kijk hiervoor op Nederlandwereldwijd.nl van de rijksoverheid. Laat je testen voordat je naar de luchthaven vertrekt, en kijk goed hoe lang de testuitslag geldig is. In de omgeving van Eindhoven Airport is het mogelijk om een coronatest aan te vragen.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)
Fijn dat je via Eindhoven Airport reist!

Of je nu vanaf Eindhoven Airport vertrekt of op de luchthaven aankomt, ze vragen alle reizigers om een gezondheidsverklaring te kunnen tonen. Deze verklaring dien je op de luchthaven bij de hand te houden. Je kunt de gezondheidsverklaring printen of opslaan op je mobiele telefoon. Voor de specifieke maatregelen voor jouw reisbestemming adviseren wij je om eerst op Nederlandwereldwijd.nl te kijken of om contact op te nemen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken via telefoonnummer +31 247 247 247.

parkeren

Op Eindhoven Airport parkeer je je auto veilig, voordelig en op loopafstand van de luchthaven, indien beschikbaar of online gereserveerd. Om zeker te zijn van een plek, reserveer je gemakkelijk en snel via de reserveermodule en betaal je veilig online. Voor elektrische auto’s zijn er op P1 Greenflux laadvoorzieningen. Wil je jouw auto dichtbij de passagiersterminal parkeren, parkeer dan op een van de officiële parkeerterreinen P1, P3, P4 of P5 van Eindhoven Airport.

Lees ook: Nu ook elektrische DPD bussen in Eindhoven

Print Friendly, PDF & Email