De Nederlandse Spoorwegen meldt dat er dit weekend flinke onderhoudswerkzaamheden zijn aan het spoor tussen Roosendaal en Vlissingen. Komend weekend, zaterdag 28 en zondag 29 augustus is er zelfs geen treinverkeer mogelijk tussen Bergen op Zoom en Vlissingen. Ook na het weekend zijn er onderhoudswerkzaamheden aan het spoor tussen Goes en Vlissingen, hier kunnen de treinen tot vrijdag 3 september niet rijden.

Tot de onderhoudswerkzaamheden bestaan onder andere drainage-, kabel- en leidingwerkzaamheden, vernieuwen van wissels, vernieuwen van ballastgrind, vernieuwen van dwarsliggers en vernieuwen van spoorstaven. Onderhoudswerkzaamheden zijn uiteraard noodzakelijk om reizigers veilig en betrouwbaar te kunnen laten reizen.

NS probeert de hinder voor reizigers op het spoor waar de onderhoudswerkzaamheden zijn tot het minimum te beperken. NS rijdt zaterdag 28 en zondag 29 augustus op het traject Bergen op Zoom – Vlissingen met NS stop- en snelbussen. Op het traject tussen Arnemuiden – Goes en tussen Arnemuiden en Middelburg rijden er taxibusjes. De treinen tussen Roosendaal en Bergen op Zoom rijden een aangepaste dienstregeling.

Na het weekend rijden de treinen tussen Goes en Roosendaal weer volgens een normale dienstregeling. Op het traject Goes – Vlissingen rijden er van maandag 30 september tot en met vrijdag 3 september NS– bussen en taxibusjes tussen Arnemuiden en Middelburg. De treinen tussen Roosendaal en Goes rijden een aangepaste dienstregeling. Treinreizigers moeten rekening houden met ongeveer 30 minuten extra reistijd.

Lees ook: Taxi populairder dan ooit door coronacrisis

Print Friendly, PDF & Email