BLUE

Werkgevers, professionals, werkbemiddelaars, opleiders, studenten en werkzoekenden kunnen elkaar hier ontmoeten.

Heb je altijd al gedroomd van een baan als bijvoorbeeld stewardess, luchtverkeersleider, reisagent of wil je graag een studie volgen die is gericht op de luchtvaart- en reisbranche. Op zaterdag 18 maart is er in de Jaarbeurs in Utrecht de tiende editie van de Career Experience, een beroepen- en opleidingenmarkt voor de reisbranche en luchtvaartbranche. Bezoekers kunnen kennis maken met de vele carrière mogelijkheden die de reisbranche en luchtvaartbranche te bieden heeft. Deze beurs staat in het teken van netwerken, beleven, matchmaking, leren en recruitment. Dus heb je interesse in deze branche dan is dit de plek waar je zeker moet zijn. Werkgevers, professionals, werkbemiddelaars, opleiders, studenten en werkzoekenden kunnen elkaar hier ontmoeten.

(Tekst loopt door onder de foto)
Heb je altijd al gedroomd van een baan als piloot?

Dit jaar staat de beroepenmarkt nadrukkelijk in het teken van beleving, netwerken, matchmaking, blinddates en leren. (Toekomstige) studenten, werkzoekenden en het bedrijfsleven ontmoeten elkaar in de sfeer van het werkveld. Tijdens de beroepenmarkt kun je meedoen aan diverse workshops, luisteren naar interessante sprekers en speeddaten met professionals uit de branche, zoals piloten, cabinepersoneel en technici. Een unieke gelegenheid dus om je tijdens deze markt te presenteren of om vragen voor te leggen aan de deskundigen. Partijen zoals AIS Flight Academy, Menzies Aviation, Fokker Services Group, Aviapartner The Netherlands, LVNL, UNIGLOBE Travel Nederland, KLM Royal Dutch Airlines en nog velen andere groten namen zijn zaterdag 18 maart aanwezig tijdens de Career Experience.

Gerelateerde artikelen:
Lees ook  Evenementen in de taxibranche kampen met uitdagingen
Agendapakket
Print Friendly, PDF & Email