Met PaaS (Park as a Service) kunt u ook ’s avonds en in het weekend inkomsten genereren met uw parkeervoorziening. Andersom geldt het natuurlijk ook! Als eigenaar of VVE van een appartementencomplex kunt u met PaaS de beschikbare parkeervoorziening goed benutten wanneer de bewoners van huis zijn.

Eigenaren van een klein parkeerterrein of -garage waar momenteel niets mee gebeurt of u een kantoorgebouw waar het personeel (alleen) op werkdagen parkeert kunnen met PaaS extra inkomsten genereren. 

PaaS is volledig ‘ticketless‘. Bij aankomst gebruikt de klant zijn of haar pinpas of creditcard als identificatiemiddel. Bij het verlaten van de parkeervoorziening wordt de betaling automatisch verwerkt. De in- en uitrijterminals bevatten touchscreens en gebruiksvriendelijke technologie voor betaalpassen en contactloos betalen.

Voor extra gemak installeren we optioneel een betaalautomaat voor dagkaarten. Klanten met een maandabonnement krijgen toegang via een pincode of abonnementskaart“, aldus WPS Parking Systems BV.

Herkenning

Kentekenherkenning is wellicht een van de mooiste technieken geworden van de afgelopen jaren bij het verlaten van de parkeervoorziening. Men hoeft te stoppen om bij de slagboom om het kaartje in de gleuf te schuiven. 

Met kentekenherkenning biedt u zowel kortparkeerders als frequente bezoekers en abonnementhouders extra comfort doordat de doorstroming sterk verbeterd en een fysieke ticket of pas veelal overbodig is. 

De vol/vrij signalering zorgt voor een plezierige customer journey en onze mobiele dataverbindingen garanderen betrouwbare, veilige en draadloze communicatie. Bij PaaS systemen kan men uiteraard de in- of uitrit uitbreiden naar meerdere in- en uitgaande rijbanen, automatische kentekenherkenning en cameratoezicht toevoegen.

Lees ook: Parkeren bij luchthavens niet toereikend voor elektrische auto’s

Lees ook  Parijs voert strijd tegen SUV op met verhoogde parkeertarieven
Pitane Blue
parkeren
Print Friendly, PDF & Email