PITANE.BLUE - NIEUWS OVER MOBILITEIT
download onze app

DA NL EN FI FR FY DE EL IT NO PL PT SK ES SV TR

Ryanair heeft afschaffing wijzigingskosten verlengd


Luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft onlangs aangekondigd dat ze de afschaffing van de wijzigingskosten voor vluchten zal verlengen voor alle klanten die in oktober en november 2020 willen reizen, waardoor ze gemoedsrust en meer flexibiliteit krijgen als hun reisplannen veranderen. Klanten die boeken voor reizen in oktober en november, kunnen hun vluchten zonder wijzigingskosten wijzigen tot 21 maart 2021. Wijzigingen moeten ten minste 7 dagen vóór de vertrekdatum van de oorspronkelijke boeking worden aangebracht.

Dara Brady, directeur Marketing & Digital van Ryanair, zei: Om onze klanten dit najaar zoveel mogelijk flexibiliteit en vertrouwen te bieden, hebben we de afschaffing van onze wijzigingskosten voor vluchten verlengd tot boekingen in oktober en november. Klanten kunnen nu een welverdiende vakantie boeken, wetende dat als hun plannen veranderen ze hun vlucht kunnen aanpassen naar een nieuwe datum tot 21 maart 2021 zonder extra kosten’.

Ryanair, kondigde onlangs ook een nieuwe Leeds route aan naar Vilnius (Litouwen), ze vliegen 3 keer per week naar Vilnius vanaf 26 oktober 2020 als onderdeel van het Ryanair Britse Winter 2020 schema. Britse consumenten en bezoekers kunnen nu een wintervakantie naar Vilnius boeken tot maart 2021, met de laagste tarieven en met een nieuwe reeks gezondheidsmaatregelen die Ryanair heeft ingevoerd om haar klanten en bemanning te beschermen.

Ryanair’s Director of Commercial Jason McGuinness zei: ‘Ryanair is verheugd om een nieuwe Leeds route te lanceren naar Vilnius, vanaf 26 oktober 2020, deze zal 3 keer per week vliegen als onderdeel van het Ryanair Britse Winter 2020 schema. Klanten in Leeds kunnen nu vluchten naar Vilnius boeken tot maart 2021

Lees ook: Pitane stelt Chiron koppeling beschikbaar als een open API

Je kunt ons ook bereiken via WhatsApp.
Stuur je bericht naar: +316-14792746
WhatsApp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Print Friendly, PDF & Email

0 reacties op “Ryanair heeft afschaffing wijzigingskosten verlengd

Geef een reactie