BLUE

Valys beseft dat de tijdelijke maatregelen impactvol en beperkend zijn voor reizigers.

Geen positieve berichtgeving voor reizigers die met regelmaat gebruik maken van Valysvervoer. Sinds 11 juni jl. gelden er al vanwege personeelstekorten tijdelijke maatregelen met betrekking tot het moment waarop u uw Valysreizen moet reserveren. Toen zij hierover informeerden hebben zij aangegeven dat de tijdelijke maatregelen zouden gelden voor een periode van 8 weken. Helaas is er nog geen zicht op vermindering van het personeelstekort op korte termijn en worden de maatregelen verlengd.

tijdelijke maatregelen

Valys beseft dat de tijdelijke maatregelen impactvol en beperkend zijn voor reizigers maar constateert wel dat de tijdelijke maatregelen het gewenste effect hebben. De verlenging van de aanmeldingstermijnen stelt hen in staat om de beschikbare uren van de chauffeurs zo efficiënt mogelijk in te zetten. 

Met een kortere aanmeldtijd lukt dat niet omdat ze daarvoor niet de noodzakelijke overcapaciteit hebben. De tijdelijke maatregelen gaat Valys verlengen tot en met eind oktober. Het doel van de tijdelijke maatregelen is reizigers ondanks de personeelstekorten zo goed mogelijk van dienst te blijven zijn en hen zekerheid te geven over het doorgaan van de reis.

Gerelateerde artikelen:
Valys beseft dat de tijdelijke maatregelen impactvol en beperkend zijn voor reizigers.
Agendapakket
Print Friendly, PDF & Email
Lees ook  Taxichauffeurs van speciaal vervoer verdienen onze lof