WMO -transporten för Amstelveen och Aalsmeer kommer att utföras från och med den 1 januari 2022 av en ny aktör för denna region inom WMO -fältet. Maasstad Directing Central (MRC) undertecknade kontrakten förra veckan efter att det visade sig att MRC var vinnaren av detta anbud. Maasstad Regie Centrale är för närvarande ett av de snabbväxande taxiföretagen i Rotterdam-regionen och är verksamt inom taxitransporter och studenttransporter för kunder och persontransporter för vårdinrättningar. Företaget ställer höga krav på personalen, automatisering och resurser. 

Fram till idag tillhandahålls transporten av Munckhof. I Aalsmeers kommun kan invånare med indikation använda WMO -transporter. Transport är en form av kollektiv taxitransport som tar dig från dörr till dörr inom Aalsmeers transportområde. Tack vare anläggningar inom transportområdet är invånarna fortfarande rörliga inom Amstelveens kommun. Social Support Act (Wmo) erbjuder hjälp och faciliteter för att du ska kunna leva självständigt så länge som möjligt.

Amstelveen

I Amstelveen finns det transport för alla som inte kan resa med vanlig kollektivtrafik. Det är dörr till dörr transport. Du måste boka en resa genom transportören. Du kan använda WMO -transport med ett transportpass. Du kan begära detta från kommunen. Du får ett pass från transportören med ett kundnummer. Du reser vanligtvis med andra med WMO -transport. Taxin hämtar sedan flera passagerare och tar inte alltid den kortaste vägen från din ytterdörr till din destination.

Aalsmeer

Att leva självständigt, handla eller besöka familj eller vänner kan vara en ganska uppgift av olika anledningar. Bor du i Aalsmeer och behöver du hjälp eller stöd? Då kan du kontakta Social Counter. En Social Desk -anställd kommer att prata med dig för att få bästa möjliga bild av din personliga situation och det problem du upplever. Medarbetaren ber dig att aktivt bidra med idéer om möjliga lösningar på ditt problem. Du kan också tänka på hjälp från ditt eget nätverk eller en hänvisning till en organisation som kan ge råd eller stödja dig.

VALYS

Om du vill resa längre sträckor kan du göra det med VALYS. Valys är supraregional transport: mer än 5 kollektivtrafikzoner från din hemadress. Du kan också kombinera en tågresa med en taxi med Valys.

Läs också: Hållbarhet är en prioritet för Maasstad Regie Centrale

Social Support Act (Wmo) erbjuder hjälp och faciliteter för att du ska kunna leva självständigt så länge som möjligt.
Pitane-programvara
Utskriftsvänlig, PDF och e-post