Boka en taxi var som helst i Nederländerna och betala var du än är. Med Pitane Arrive väljer du pickup-plats, tid och destination. Du kan sedan välja mellan olika bilar som erbjuds och prisklasser. Du ser priset i förväg och betalar via appen på din telefon, så inte mer krångel i taxi. Att vänta på taxin är en fråga om att följa med på kartan när din taxi anländer. 

Det är nu möjligt att boka en taxi var som helst i Nederländerna och betala med Pitane Arrive. Detta bekräftades av Eindhoven mjukvaruföretag, som nyligen framgångsrikt placerade Pitane Driver APP i AppStore och Google PlayStore. Den helt nya bokningsappen är avsedd att göra det möjligt för resenärer på ett väldigt användarvänligt sätt att göra den "sista milen" -bokningen via mobiltelefon. 

Mycket uppmärksamhet ägdes också åt betalningen av resebeställningarna, så att den nya appen kan användas för alla bokningar med förutbestämda belopp. En ytterligare fördel är att du kan förvänta dig en automatisk e-postbekräftelse med en angiven faktura från det aktuella transportföretaget när du betalar i förskott.

Säkerhet är det viktigaste kravet för företagare

För att kunna planera och bearbeta resor effektivt använder Pitane Arrive sitt eget Pitane Mobility-nätverk eftersom det är viktigt att veta var fordonen är. Kontroll och säkerhet garanteras av Track & Trace-systemet som är obligatoriskt för entreprenörerna. 

Förutom de företag som är anslutna till Pitane Mobility-nätverket kan andra företag också erbjuda sina tjänster via ett praktiskt API (Application Programming Interface). Via detta API kommer karhoo erbjuder sina turorder på den nederländska marknaden. Tänk på transportutvidgningar för bokning av hotellrum och flyg och tillhörande taxiturer till och från flygplatsen eller utbyggnad av transporter från varje järnvägsstation.

Kvalitet och val av företag

Via Pitane Arrive väljs entreprenörer som erbjuder sina tjänster inom den nya appen i Nederländerna noggrant på grundval av TX-Keur Taxi Mark och / eller NEN-EN-ISO 9001: 2015-certifiering. Med detta uppfyller bokningsappen alla krav som du som resenär kan ställa för en bekymmersfri bokad taxiresa. Pitane Arrive är en utveckling av Pitane BV som uteslutande släpps ut på marknaden av Censys BV i Eindhoven.

Läs också: Maximala taxor för taxitransport i enlighet med LTI-indexet

Boka taxi via Pitane Arrive
Utskriftsvänlig, PDF och e-post