idag är dagen det är några avkopplingar och att vi får göra lite mer. Vi har väntat länge på detta, vi längtar efter frihet. Det vi inte vågat hoppas på för 3 veckor sedan har äntligen kommit. Vi har lite mer frihet igen. Utegångsförbudet avbryts, du kan ta emot 2 personer hemma, terrasserna är öppna från kl. 12 till 00 baserat på bokning och butiker och marknader kan öppnas igen utan köpavtal. Från och med idag kan CBR åter erbjuda teoriprov. Studenter vid universitet och högskolor får gå i skolan 18 dag i veckan från denna vecka. Högst 00 personer istället för 1 kan vara närvarande vid begravningar och kremeringar. 

CBR är också mycket nöjd, privata kandidater kan återigen ta teoriprov för moped-, bil-, motorcykel- och fritidsbåtar från och med idag. Tidigare var detta endast möjligt för ditt yrke, till exempel för ett lastbilsförarbevis. Fram till juli kommer CBR att hålla platser tillgängliga för kandidater som tidigare inte klarat teoriexamen på grund av konsekvenserna av koronakrisen. CBR gör allt för att skapa extra platser, de öppnar till och med på kvällarna och på lördagar. Dessa extra platser gör det möjligt för kandidater som redan har reserverat ett prov att flytta det till en tidigare eller senare tid. En kandidat kan flytta en teoriexamen fem gånger, tidigare var det en gång. Du kan planera om teoriprov till och med den 1 maj upp till 15 dag i förväg. Alla teoriprov kan klara utan dubbel kostnad på CBR.

Läs också: I år firar du hemifrån och firar 4 och 5 maj

Utskriftsvänlig, PDF och e-post