Hos Mercedes-Benz strävar de alltid efter att skapa den optimala kundupplevelsen.

Romy Remijnse har varit produktexpert på Mercedes-Benz Haag i några månader nu. Hennes jobb är att förklara och svara på frågor om hela modellsortimentet för alla kunder. Dessutom stöttar Romy försäljning och levererar bilar tillsammans med sina kollegor.

"Min första sålda bil som produktexpert. Det var en väldigt speciell sådan; vår första Mercedes-Maybach S580. Den här kunden körde direkt från Tyskland för att titta på bilen och tvekade sedan inte en sekund och köpte bilen! Jag älskade det att se hur den här kunden hade passion för bilen. Dessutom tyckte jag att det var väldigt häftigt att få förverkliga den här drömmen för kunden."

För några år sedan hade Romy från Zeeland aldrig drömt om att hon skulle arbeta i det vackraste Mercedes-Benz showroom i Nederländerna, och absolut inte som den enda kvinnliga Mercedes-Benz produktexperten!

"Jag skulle vilja säga till alla att du alltid ska jaga dina drömmar, för du vet aldrig vad som kommer i din väg".

Romy Remijnse - produktexpert på Mercedes-Benz Haag
Foto: Romy Remijnse - Mercedes-Benz återförsäljare
MBDB har funnits i mer än 80 år. Huvudkontoret ligger i företagsparken Forepark i Haag. Dessutom har företaget filialer i Leiden, Maasdijk, Naaldwijk och Roelofarendsveen. Mercedes-Benz Dealer Bedrijven BV (MBDB) är en 100 % ägd fabrik för modergruppen till Mercedes-Benz AG.
 
olika kulturer
 
Hos Mercedes-Benz strävar de alltid efter att skapa den optimala kundupplevelsen. Det uppnår de inte bara med de bästa produkterna, utan framför allt genom en god atmosfär och samarbete mellan kollegor. De sätter därför stort värde på en öppen företagskultur där alla kan vara sig själva. På MBDB arbetar du tillsammans med kollegor från många olika kulturer, åldrar och utbildningsnivåer. Och det är de väldigt stolta över. 
 
Mercedes-Benz Dealer Companies är den enda återförsäljargruppen i Nederländerna som är direkt del av Mercedes-Benz. Med ett jobb hos oss ansluter du omedelbart till cirka 300.000 XNUMX andra kollegor från hela världen. Jobbar på Mercedes-Benz Dealer Companies innebär att du arbetar i en dynamisk och mångsidig arbetsmiljö. Du arbetar med kollegor inom tekniska, kommersiella och supportyrken. 
Relaterade artiklar:
Läs också  Ny webbplats vägarbeten Haag
Utskriftsvänlig, PDF och e-post