Nederlandsk gründer og forretningsmann som skaffet kapital med blant andre bergings- og sjøtrekkselskapet Bureau Wijsmuller og klesmerket McGregor. Han ble kjent som en av de to grunnleggerne av det håndlagde sportsbilmerket Spyker Cars. Victor Muller signerte nylig en partnerskapsavtale med den russiske gründeren Boris Rotenberg og hans forretningspartner Michail Pessis for å starte produksjonen av tidligere presenterte, men aldri utgitte Spyker-modeller neste år.

Michail Pessis fra Milan Morady SA Zei: “Helt siden Boris Rotenberg og jeg bestilte vår første Spyker for snart ti år siden, ble vi lidenskapelig forelsket i skjønnheten og håndverket til disse håndbygde sportsbilene. Fra og med 2015 har partnerskapet med Spyker intensivert seg gjennom Milan Morady, som nå kulminerer i partnerskapsavtalen som ble kunngjort i dag. I tillegg har BR Engineering og Milan Morady vært involvert i utvikling og produksjon av en rekke Spyker C8 Ailerons i en såkalt Limited Edition BR-konfigurasjon i våre tyske fabrikker de siste årene.

I mange år har det vært veldig stille når det gjelder sportsbilproduksjon hos Spyker. Spyker har hatt noen vanskelige år siden Saab Automobile AB døde i 2011. I 2021 er åpningen av Spykers første Flagship-butikk planlagt i Monaco, hvor Spykers håndlagde modeller er utstilt. En ny fabrikk skal bygges i Tyskland, hvor de tidligere 265 tidligere bygget Spyker-bilene også kan gå til vedlikehold.

Victor R. Muller, administrerende direktør i Spyker, sa: “Partnerskapsavtalen vi signerte i dag er kulminasjonen av flere måneder med innsats for å bygge et solid Spyker-selskap som har både tekniske og økonomiske ressurser for å oppnå sine forretningsmål. . Min takk går til Boris Rotenberg og Michail Pessis for tilliten de begge har gitt oss.

foto over: Spyker pressesett

Les også: Begravelsespolicy Yarden ser ut til å være skuffende for forsikringstakerne

Utskriftsvennlig, PDF og e-post