Fra og med i dag legger 9292 GVB til billetter til utvalget av e-billetter i 9292-appen. Reisende kan planlegge turen via 9292-appen og kjøpe en GVB-buss, trikk eller metrobillett direkte. 9292 tilbyr for øyeblikket 1 times billett fra GVB. Med tillegg av GVB-e-billetter i appen er 9292 et skritt nærmere å tilby e-billetter fra alle kollektivselskaper i Nederland.

E-billetter for hele ruten med tog, buss, trikk, metro og ferge

Sist desember 9292 begynte å selge e-billetter i 9292-appen. Ved å gjøre det oppfyller det reisendes ønsker om å gi oppdaterte reiseråd og en billett for hele reisen med flere kollektivselskaper via en app.

For hvilke kollektivselskaper kan du kjøpe billett i 9292-appen?

For øyeblikket selger 9292 e-billetter i samarbeid med et stort antall kollektivselskaper.

  • De tilknyttede offentlige transportselskapene for buss, trikk, metro og ferge er alle Go, Breng, Connexxion, EBS, GVB, Hermes, HTM, Keolis, OV Regio IJsselmond, RET, RRReis, Syntus Utrecht, Twents, U-OV og Waterbus.
  • For alle nasjonale tog er disse: NS, Blauwnet, Qbuzz, Connexxion, Arriva og Keolis.

Med tilkoblingen til GVB tilbyr 9292 reisende nesten landsdekkende dekning av e-billetter. Vi jobber hardt for å utvide sortimentet ytterligere.

Les også: Del også scootere i 9292 reisetips

Amsterdam t-banestasjon
Amsterdam t-banestasjon
Utskriftsvennlig, PDF og e-post