Hendelsesindustrien tumlet over hverandre ved synet av de forutsigbare bildene av en fullsatt mengde i Zandvoort. Til tross for et forsøk på å holde litt avstand mellom de som var tilstede på tribunen, var det ikke mulig å holde folkemengdene på avstand i starten og etterpå. Arrangementet kunne fortsette fordi det var uteservering og alle med en gyldig QR -kode fikk komme inn.

mobilitet

Mobilitet til badebyen ble arrangert ned til minste detalj. Bare turbusser kunne fortsette på veien i det brede området på mer enn 5 kilometer til sanddynekretsen. Det vakre været under fri trening, der Verstappen satte den femte raskeste tiden, sørget for at tusenvis av syklister fant veien til Zandvoort -kretsen. For busselskaper fra hele landet "big business" til å pendle i tre dager. Fra Bravo til van Fraassen Traveling, jobbet nesten alle gründere i Zandvoort.

Extinction Rebellion-gruppen har indikert at den vil kjempe for et utslippsfritt samfunn på sykkel på søndag. “Grand Prix på Zandvoort er et eksempel på unødvendige utslipp, naturforstyrrelser og favorisering som truer fremtiden vår. Imidlertid gjør regjeringen et unntak for dette fossile partiet, sier organisasjonen.

Les også: Dommer tillater Circuit Zandvoort -tillatelse oppdatert

full stand til tross for 30% færre gjester tillatt
Utskriftsvennlig, PDF og e-post