Leveringsmannen er på vei og kan være der når som helst.

En omvisning på flere restauranter viser tydelige tegn på at mangel på personale spiller et puss. Venter på bestillingen og er usikker på om maten kommer. Sporingstjenester til leveringstjenesten fungerer ikke eller tror forbrukeren at leveringspersonen er på vei og sender automatisk e-post etter to timer med spørsmålet hva du syntes om bestillingen? Så det er på tide å gjøre litt research.

leveringsmann ikke alltid skyldig

Er det alltid levererne? Nei, restauranter har også problemer. Vi må ta et standpunkt for leveringsgutta etter å ha hørt denne historien. 

«Jeg ringte restaurant Hemels i Eindhoven rundt klokken 19.00 etter at jeg la inn en bestilling på hjemleveringsplattformen klokken 17.20. Jeg så ikke en leveringstjeneste, så jeg ringte først til restauranten. Telefonen ble ikke besvart først og etter en tid havnet jeg i telefonsvarer. Prøvde igjen noen minutter senere og jeg ble møtt av en vennlig dame som fortalte meg at leveringspersonen hadde vært på vei en stund og kunne være der når som helst. Gode ​​nyheter, da, at det 'himmelske' måltidet var på vei, og damen ønsket meg lykke.»

Når en ordre kommer inn, kobler plattformen umiddelbart en leveringsperson til restauranten. Først da aksepteres bestillingen når tjenesten kommuniserer tidspunkt for når leveringspersonen skal melde seg til restauranten og restauranten skal sørge for at maten er klar til det tidspunktet. 

Les også  Gratis reise med buss i Eindhoven

"Rundt 19.45 ingen leveringsperson i sikte, så en ny oppringning til restauranten. En annen dame på linjen som fortalte meg at bestillingen ennå ikke var behandlet fordi de, etter hennes egne ord, har mangel på personale og måtte bare ta seg av gudstjenesten med to personer Damen brast i gråt i telefonen under samtalen og beklaget at ingen hadde dratt men hun selv kunne ikke lenger håndtere folkemengdene. Under samtalen ble den gråtende damen overtatt av førstedamen som vi snakket med tidligere. Hun trodde bestillingen for lengst var borte, men ved nærmere ettersyn var kvitteringen borte. Kort sagt ingen mat etter mer enn 3 timers venting."

(Teksten fortsetter under bildet)
sykkelleveringstjeneste hjemlevering.nl

"Sinte telefoner og dårlige anmeldelser er ikke alltid et resultat av mangel på ansatte i leveringstjenestene."

Så problemet er ikke alltid hos levererne. Når det ikke er mat klar, kan de gjøre lite. Koninklijke Horeca erkjenner problemene og indikerer at toppen i antall bestillinger er større på grunn av den tidlige nedleggelsen av cateringbransjen. Et godt tips vil selvsagt være at restauranten setter seg på «stengt» på plattformen for å hindre at kundene ikke blir servert. Når det gjelder å virkelig bemanne leveringsfolkene, kan restauranten vurdere å plassere seg på "åpen for takeaway, men stengt for levering".

I koronatiden har mange restauranter kommet til. De leverer ikke med egne folk, men med leverandører fra plattformer som Thuisbezorgd, Deliveroo og Uber Eats. Når de skal forklare situasjonen på telefon, er folk vanligvis forståelsesfulle, men å lyve om leveringspersonen som ikke er på veien i det hele tatt, er feil. Resultatet er alltid dårlige anmeldelser på bookingplattformen. De kan forhindre dette ved å raskt sette seg på «stengt» ved mangel på personale. 

Les også  Gratis reise med buss i Eindhoven

bosetting

Veldig irriterende for den sultne forbrukeren som betalte for alt på forhånd ved bestillingen. Når det gjelder betalingen, er det ennå ikke klart hvordan pengene skal returneres. Etter å ha sendt inn en klage og bedt om refusjon, fikk de et automatisk svar fra plattformen om at de gjør sitt beste for å gi et svar så raskt som mulig. Svaret kan også bli forsinket på grunn av personalmangel.

Relaterte artikler:
App Stores
Utskriftsvennlig, PDF og e-post