GRP-bredde=

Søsterselskapet til Corendon Dutch Airlines (Corendon Airlines International) har sendt to busser med hjelpeforsyninger som vann og tepper til katastrofeområdet de siste dagene.

For en forferdelig situasjon i Tyrkia og Syria, som et resultat av et stort jordskjelv, har mer enn 15.000 555 mennesker allerede omkommet. De samarbeidende hjelpeorganisasjonene har nå åpnet GiroXNUMX for å hjelpe ofrene for jordskjelvene i Syria og Tyrkia. Neste onsdag blir det en nasjonal aksjonsdag i Nederland, hvor radio- og TV-kanaler vil handle om innsamlingsaksjonen. Det tilbys hjelp fra alle deler av verden, for eksempel ved å sende innsamlinger og redningsteam.

«Når hjelpeorganisasjoner ønsker å frakte varer til Tyrkia, kan de gjøre det gratis via våre flyvninger. Vårt søsterselskap Corendon Airlines International har sendt to busser med hjelpeforsyninger som vann og tepper til katastrofeområdet de siste dagene».

Det tyrkisk/nederlandske flyselskapet Corendon tilbyr også gratis assistanse Sist mandag fløy et Corendon Dutch Airlines-fly for det nederlandske søke- og redningsteamet Urban Search And Rescue (USAR) fra Eindhoven flyplass til den tyrkiske flyplassen Adana. 65 redningsarbeidere og åtte redningshunder gikk om bord i en Corendon Boeing 737 for å hjelpe i katastrofeområdet. Corendons fly ble chartret av Utenriksdepartementet. Corendon indikerer at han ønsker å hjelpe enda mer. Hvis hjelpeorganisasjoner ønsker å frakte varer til Tyrkia, kan de gjøre det gratis via sine fly.

(Teksten fortsetter under bildet)
65 redningsarbeidere og åtte redningshunder gikk om bord i en Corendon Boeing 737 for å hjelpe i katastrofeområdet.

Søsterselskapet til Corendon Dutch Airlines (Corendon Airlines International) har sendt to busser med hjelpeforsyninger som vann og tepper til katastrofeområdet de siste dagene. Disse bussene ble deretter brukt igjen for å hente overlevende fra katastrofeområdet og bringe dem til Corendon Hotel Grand Park Lara i Antalya, hvor ofrene kan oppholde seg midlertidig. Corendon indikerer at flere busser vil bli utplassert i katastrofeområdet i nær fremtid for å imøtekomme overlevende. Tre flyplasser i Tyrkia er stengt for kommersiell flytrafikk på grunn av jordskjelvet. Det blir mye personale trengs for sterkt berørte Tyrkia og Syria, forhåpentligvis samles det inn mye penger neste uke med den nasjonale aksjonsdagen.

Relaterte artikler:
Kalenderpakke
Utskriftsvennlig, PDF og e-post