I går kveld ble en 160 meter lang sykkelbro over A2 og N2 plassert nær Eindhoven. Avkjøringen på N2 mot Eindhoven lufthavn ble stengt hele lørdagen. Flyttingen av selve broen startet klokka 22.00 i går kveld og skulle ta til klokka 08.00 i morges, men arbeidet gikk raskere enn forventet. Som du forventer av Eindhoven som en lysby, ble det også gjort noe med lys. Sykkelbroen skifter farge når trafikken passerer. 

Fra slutten av oktober kan syklister bruke det nye krysset over N2 og A2 i Eindhoven og unngå det travle krysset ved avkjørselen til Anthony Fokkerweg. Broen har fått navnet Tegenbosch, etter navnet på en gård som en gang sto i nærheten og en del av byen Eindhoven. For å gi rom for å utvide krysset A2 / N2 (Anthony Fokkerweg) i Eindhoven, ba IPV Delft kommune om en ny sykkelbro som skulle krysse A2. utforming. En rute- og variantundersøkelse gikk foran designen.

Opprinnelig skulle sykkelbroen bygges av Brainport Park-andelslaget. Dette er et samarbeid mellom alle eiere og brukere i området. Fordi sykkelbrua nå er knyttet til arbeidet ved Anthony Fokkerweg, tok Eindhoven kommune på seg jobben. Installasjonen av den nye sykkelbrua er en del av veianlegget i Eindhoven nordvest. Med disse aktivitetene ønsker Eindhoven kommune å forbedre trafikkflyten og tilgjengeligheten i området.

Les også: Erstatning Van Brienenoordbrug er ikke en hverdagsjobb

Les også  Politikk bestemmer kvalitetspolitikk for inngangsmarkedet i kommunene
forberedende arbeid
forbindelse fungerer Tegenbosch på sykkelvei
Utskriftsvennlig, PDF og e-post