TRB Lightweight Structures, basert i Huntingdon, har inngått et samarbeid med Siemens Mobility produsere og levere nødhjelpssystemer - inkludert M-dør, bro og trapp - for 94 ni-bilers Inspiro-togsett for Londons underjordiske Piccadilly Line. Disse toppmoderne togene erstatter aldrende rullende materiell som først ble tatt i bruk på 70-tallet og vil være ferdig montert i Storbritannia. TRB er valgt for å designe og produsere et unikt nødutvinningssystem for å oppfylle de strenge kravene og spesifikasjonene til den nye flåten, inkludert GMRT 2100 brann- og kollisjonstester.

Kontrakten - med potensial for oppfølgingsordrer - ble tildelt TRB takket være sin posisjon som verdensledende innen produksjon og design av høykvalitets jernbaneinnredninger, dørblad og avstengningssystemer. Nesten en femtedel av TRBs mer enn 130 ansatte vil bli distribuert for å levere 188 komplette systemer (to per tog) for dette prosjektet, med de første togsettene som skal være klare i februar 2022.

"Vi har over 40 års erfaring med å designe og produsere komponenter av høy kvalitet for jernbaneindustrien, og har produsert de fleste britiske avstengningssystemene som for tiden brukes på rullende materiell i Storbritannia. Våre produksjonsmetoder inkluderer omfattende interne tester, fra last til simulerte evakueringstester. Vi er glade for å ha blitt valgt å være involvert i dette spennende nye partnerskapet med Siemens Mobility, som ytterligere understreker vår bransjekompetanse, og vi er glade for mulighetene som følger med det. ”

Toni Shepherd, salgsdirektør TRB

Om TRB lette konstruksjoner

TRB Lightweight Structures (TRB) er et ledende internasjonalt produksjons- og ingeniørfirma som spesialiserer seg på lette og holdbare komposittprodukter for et bredt spekter av bransjer. Siden grunnleggelsen i 1954 har TRB investert mye i mennesker og har et team på mer enn 130 eksperter for å støtte sine tjenester innen design, engineering, produksjon og kvalitet. TRBs multifunksjonelle team jobber tett med kundene for å takle store utfordringer - redusere vekten og forbedre ytelse, sikkerhet og holdbarhet. Selskapet er stolt av å samarbeide med andre selskaper som tar karbonavtrykket på alvor og ønsker å bruke mer miljøvennlige materialer i produksjonsprosessene.

Les også: Brussel opptatt med renovering av T-banestasjoner

Piccadilly Circus stasjon
pitane
Utskriftsvennlig, PDF og e-post