Tjue Breda -barn som ikke har råd til en sykkel, vil få en ny sykkel som et resultat av kampanjen "Breda cycles for Breda". De siste månedene har nesten 700 byboere syklet sammen 100.000 XNUMX sponsede kilometer med Ring-Ring-appen. Syklene vil bli gjort tilgjengelig av Youth Fund Sport and Culture Breda i begynnelsen av det nye skoleåret.

Siden april kan du slå på Ring-ring-appen for hver sykkeltur. Enten det er en tur med sykkelklubben, for daglig shopping eller en runde i nabolaget. Appen registrerer hver kilometer. Handlingen er i samarbeid med Youth Fund Sport and Culture Breda, Wielervereniging Breda og ulike sykkelverksteder i Breda som ønsker å bidra sammen for å bekjempe fattigdom i mobilitet og oppmuntre til sykling i byen.

Så hyggelig at barn fra 20. september nå kan sykle til skolen eller til kjæresten eller kjæresten. Vi er et sykkelland og Breda ligger i en unik sykkelregion. Å lære å sykle så tidlig som mulig gjør barn uavhengige og sikrer at de også føler seg tryggere i trafikken senere. En stor takk til alle de sportslige og involverte menneskene fra Breda ”

Daan Quaars, rådmann for mobilitet

Youth Fund Sports & Culture Breda

Barn som ikke kan delta får ikke mulighetene som er åpenbare for sine jevnaldrende. Å gjøre noe med sport eller kultur hjelper et barn til å utvikle seg optimalt fysisk, mentalt og sosialt. Dette er også viktig for familien og til slutt for samfunnet som helhet. Syklene går til barn i familier der det ikke er penger hjemme til deltakelse i idrett eller kulturaktivitet og derfor ikke til kjøp av sykkel. Youth Fund Sport & Cultuur Breda, sammen med en rekke mellomledd, inkludert Stichting Leergeld, vil tildele syklene.

Handlingen fortsetter

Kampanjen er ikke over ennå. De Ring-Ring-app er fortsatt nedlastbar og hver kilometer teller. Sammen sikrer vi at enda flere barn får sykkel.

Les også: Bart og mopeder er fortsatt veldig populært

Syklister er gull!
Utskriftsvennlig, PDF og e-post