Det er på tide med fornyelse for ledelsen av nederlandske RYSK-IT fra Etten-Leur. Med OCTO.CAB vil selskapet gi Nederland en hybrid BCT med kommunikasjon fra og til ansatte, gründere og eksterne parter, basert på en enkel og omfattende måte å kommunisere på. Selskapet bruker de nyeste teknikkene med TOMP API som grunnlag, noe som gjør det enkelt å kommunisere med MaaS -leverandører. Dette gjør det også enkelt å oppnå en kobling til andre kalenderpakker.

OCTO.CAB forventer å kunne gjøre en forskjell for både uavhengige gründere og selskaper med liten og stor transport med en BCT basert på maskinvare av høy kvalitet og enkel betjening. Prosesser og transportstrømmer overvåkes optimalt og fullt ut av BCT fordi det er viktig i drosjeindustriens 24-timers verden å registrere data på riktig måte og kunne hente dem på forespørsel. Fra ferieadressen i Frankrike klarte vi å få Van Gils i dag for mer informasjon.

"Vi har fått veldig hyggelige reaksjoner etter å ha kunngjort vårt nye BCT, men responsen fra eksisterende BCT -leverandører har ikke alltid vært entusiastisk. Jeg tror at sterk konkurranse er bra for markedet."

John van Gils

Software as a Service

I tillegg til BCT har selskapet også utviklet en app. Med denne appen er det mulig å be om posisjoner og tekniske data for kjøretøyet, lese servicetider for sjåfører og lese inn og følge opp anmeldelser/klager. Samtidig er det mulig for sjåfører å gi tilbakemelding til selve taxiselskapet.

I tillegg til BCT og app, vil OCTO.CAB tilby flere løsninger i form av “Software as a Service”. Brukere kan velge mellom en grunnleggende eller utvidet lisens som passer deres spesifikke forretningsbehov. Det er et passende valg for alle typer drosjeselskaper. sitt team OCTO.CAB har lang erfaring innen taxi- og IT -bransjen, som lar dem forstå spørsmålene og behovene fra markedet og omsette dem til løsninger. OCTO.CAB bygger en innovativ og fremtidssikker plattform basert på egen kunnskap og erfaring.

Les også: Pitane Mobility er fullt forpliktet til mobil taxi -programvare

Pitane programvare
Utskriftsvennlig, PDF og e-post