Undergangen forbinder den nylig konstruerte Dirk Noordhoflaan med rundkjøringen på Mispelhoefstraat.

På grunn av tunnelarbeidene vil det være færre kjørefelt tilgjengelig på A28/N22 fra 2. juli til 2. august. Banene har også forskjøvet seg og er smalere. Som følge av dette gjelder en lavere makshastighet på 70 kilometer i timen. Dette medfører alvorlige trafikkforstyrrelser. A2/N2 er derfor ikke helt stengt, men den ekstra reisetiden kan være opptil 60 minutter i travle perioder. Dette gjelder ringveien A2/N2 Eindhoven mellom Batadorp- og Leenderheide-vekslingen, i begge retninger. Alle omkjøringsveier er skiltet på stedet.

For å bedre tilgjengeligheten til regionen og næringsparkene og redusere trafikkork, jobber kommunen med veistrukturen i Eindhoven Nordvest. En del av dette er en ny tunnel under A2/N2, nær GDC Acht næringspark. Tunnelen under A2/N2 er en del av tredje og siste fase av veistrukturen i Eindhoven Nordvest. Eindhoven er hjertet av Brainport Eindhoven, en av grunnpilarene i den nederlandske økonomien. Byen vokser raskt og flere og flere kommer for å bo, jobbe og bli. 

Eindhoven Northwest er et av de stedene hvor mange flere arbeidsplasser vil bli skapt. Dette byr også på utfordringer på mobilitetsfeltet. Utbygging av veinettet skal sikre at trafikken ikke setter seg fast og at regionen fortsatt er tilgjengelig. I tillegg gjøres det også andre tiltak, som avtaler med arbeidsgivere om andre transportformer som sykkel, kollektivtransport mv.

Les også  Gratis reise med buss i Eindhoven
(Teksten fortsetter under bildet)
Plasseringen av den nye tunnelen på A2/N2.

Denne undergangen forbinder Dirk Noordhoflaan med rundkjøringen på Mispelhoefstraat. Den nye undergangen lar trafikken flyte bedre og forbedrer tilgjengeligheten til blant annet Eindhoven lufthavn, Brainport Industries Campus (BIC), Westfields og Flight Forum på vestsiden og Goods Distribution Centre (GDC) Eindhoven-Acht på østsiden. Undergangen reduserer også faren for kø på A2/N2 og veiene som knytter seg til denne. Endelig blir det bedre forbindelse med avkjøringsveiene til A58 i Best. Arbeidet startet i 2021 og skal være avsluttet senest i 2023.

Råd for gjennomgangstrafikk

Gjennomgangstrafikk (trafikk som ikke trenger å være i Eindhoven) anbefales å reise via A73 og A16 (se kartet) og ikke via Randweg Eindhoven.

Råd for destinasjonstrafikk

For destinasjonstrafikk (trafikk med destinasjon Eindhoven) gjelder rådet å reise på stille tidspunkter så mye som mulig, eller å velge alternativ transport. Hold øye med den aktuelle trafikkinformasjonen og reis godt forberedt.   

Tilgjengelighetsavkjørsler 29 til 32 (fra Den Bosch og Nijmegen)

Trafikk fra 's-Hertogenbosch og Nijmegen kan ikke bruke avkjørsel 29 til 32 fra krysset Batadorp. Dette er avkjørslene: Eindhoven-Flyplass, Centrum, Meerhoven, Veldhoven og Veldhoven-Zuid. Eindhoven lufthavns tilgang til A2 mot 's-Hertogenbosch, Nijmegen og Tilburg vil også være stengt i hele perioden. Dirk Noordhoflaan er også stengt mellom Oirschotsedijk og Spottersweg. Trafikken omdirigeres på stedet.

Les også  Hver uke brytes en barriere ved en bro

Se gjeldende reiseinformasjon

Før du reiser, sjekk gjeldende reiseinformasjon via nettsiden til Rijkswaterstaat og nettsiden Fra AtoBetter

Relaterte artikler:
Gjennomgangstrafikk anbefales å reise via A73 og A16.
App Stores
Utskriftsvennlig, PDF og e-post