Inte bara har turnébilsföretag startat massor för den holländska Grand Prix F1 i Zandvoort, taxichaufförer försöker också få en bit av kakan. Genom att köpa ett särskilt tillstånd kunde taxiföretag registrera sig för att arbeta i Zandvoort under Formel 1 -dagarna. Om kostnaderna för tillståndet kommer att betalas återstår att se, enligt en av taxichaufförerna, som hade förväntat sig mer arbete.

tillstånd

Tyvärr ignoreras coronamått massivt av taxichaufförer i Amsterdam som arbetar i Zandvoort på natten. Det gäller att transportera så många människor som möjligt, helst med 4 personer i en föråldrad Mercedes -personbil. Det finns knappast någon kontroll, än mindre kontroll av att protokollet för koronareglerna följs. Det extra tillståndet måste tas tillbaka, men taxibilar får inte resa överallt. 

Badorten förväntas få 70.000 1 besökare till Formel 70 Grand Prix i Nederländerna igen på söndag, precis som de två föregående dagarna. Ett fullt tåg anländer till stationen var femte minut. Fläktarna går sedan mot kretsen. Trots tillståndet på taxifönstret är Zandvoort station ett område utanför dessa tillståndshavare och det är just den plats dit 1% av FXNUMX-besökarna vill åka.

Läs också: Mega-upptagen Zandvoort väcker frågor

alla valde buss och tåg
Utskriftsvänlig, PDF och e-post