En fördel med coronakrisen var att det var väldigt tyst på vägarna. Det är nu ganska hektiskt på de holländska vägarna. Vi är nu regelbundet i trafikstockningar, vilket tar lite tid att vänja sig eftersom vi inte har haft några problem med det på flera månader. Delvis vägavstängning, olyckor och körspärr orsakar många förseningar på vägen. Regnduschar på morgonen och delvis stängning av A12 mellan Utrecht och Haag hjälper inte heller. Tisdagen var den mest trafikerade morgonrusningen på länge, med inte mindre än 468 kilometer trafikstockningar på toppen. 

Vi har märkt en tid att det är mer trafikerat på vägarna, men vi undrar nu alltmer om vädret är lika upptaget på holländska vägar som det var före coronakrisen. Fler och fler människor har arbetat med ärendet sedan uppmjukningen av coronaåtgärderna, vilket innebär mer trafik på holländska vägar. Enligt ANWB en trafikstockning på 468 kilometer var inte ovanlig före coronakrisen. Om vi ​​vill lösa trafikstockningsproblemet kan distribuerat hemarbete hjälpa eller inte resa under rusningstid, detta har blivit uppenbart under coronakrisen.

Läs också: Från och med 1 oktober är det inte gratis att testa din semester

jobbar hemifrån.
Utskriftsvänlig, PDF och e-post