[responsivevoice_button voice="Nederlandsk kvinne" buttontext="les høyt"]

I begynnelsen av april ble Taxi Electric tvunget til å inngi konkurs på grunn av koronakrisen. Taxi Electric fortsatte å kjøre under konkurs, med tillatelse fra kuratoren. Rett etter konkursen registrerte 8 parter seg for å overta eiendelene til Taxi Electric. 

Reis elektrisk

Med et nytt navn vil regissør Wouter Deelman prøve det igjen. Selskapet kjører kun elektriske drosjer og fokuserer hovedsakelig på turer for andre selskaper, som KLM, ING, Heineken og forskjellige hoteller. 

Direktør Wouter Deelman: "Etter en smertefull konkurs er det gode nyheter for våre ansatte, kunder og samarbeidspartnere at selskapet nå kan fortsette i en slank ned form og under det nye navnet Travel Electric." 

Den bedrijf er aktiv på bedriftsmarkedet i Amsterdam-regionen. Hovedsakelig drivere på 50 pluss gir kjøretøy kun elbiler som nå også er tilpasset det halvannen meter store samfunnet med en skillevegg i kabinen. 

- Denne omstillingen er den beste måten å gjøre selskapet økonomisk sunt etter at salget falt sammen på grunn av krona-krisen. Vi er klare for videre vekst og flere arbeidsplasser. Jeg er stolt av våre ansatte og investorer som muliggjør denne raske omstarten, sier Deelman

rask omstart

Kurator Wilmy Westerhof antydet at fordi det raskt var alvorlig interesse for Taxi Electric, kunne han organisere en formell anbudsprosess. Wouter Deelmans tilbud var det mest attraktive for kreditorer: den høyeste prisen og den mest komplette inkludert sysselsetting. 

Les også: Zizi Fernandes pådriver for Mama Taxi

Les også  Amsterdams rådmenn omfavner samarbeidende taxiverden
Utskriftsvennlig, PDF og e-post