Mange næringer har blitt hardt rammet av koronakrisen. En av disse hardt rammede sektorene er begivenhetsindustrien. Ingen konserter, ingen artisttransport, ingen sikkerhet, ingen catering og ingen forretningsutleie. Noen sektorer som alle er berørt av fraværet av hendelser. For å gjøre oppmerksom på det er det #code rødt for sektoren. Sektoren har blitt så hardt rammet at forsyningsselskaper står i fare for å gå konkurs massevis.

Scenebyggere, lys- og lydteknikere og transportfirmaer som reiser mellom de forskjellige scenene og festivalene har ikke hatt noen inntekter på flere måneder. Det som er verre, har heller ingen utsikter til forbedring. Subtil, symbolsk, men på en så imponerende måte ber sektoren om støtte fordi den ikke kan fortsette slik. Titusenvis av jobber er i faresonen.

alternatief

Som kjent er hendelsesbransjen en av de hardest rammede sektorene på grunn av Corona-krisen. Inntil det er en vaksine, vil storstilt hendelser ikke være mulig, og hendelsesbransjen vil stenge helt av. Dette vil trolig fortsette i ytterligere ett år. Nå kan vi selvfølgelig fortsette å fokusere på det som ikke er mulig nå, men vi foretrekker å se på hva som er mulig, ifølge SVR. Med det i bakhodet ble det opprettet et fantastisk samarbeid med en rekke spesialister fra eventbransjen. Spesialister som normalt er organisert i Low Lands, Mysteryland, DEFCON, etc. og også vil være involvert i Formel 1 i Zandvoort i år, forpliktet seg til SVR-campingplassene i Nederland.

Les også: Taxi Expo fortsetter til tross for svært restriktive tiltak

Utskriftsvennlig, PDF og e-post